O&T - ocena (1) Z czystym sercem mogę polecić zarówno osobę, jak i firmę. Rzadko spotyka się... O&T Magdalena - ocena (1) Pełen profesjonalizm i terminowość. Krosna malarskie wykonane solidnie i z... Magdalena Piotr - ocena (1) Powyżej oczekiwań, polecam! Piotr
Kamil - ocena (1) Świetna robota! Meble po renowacji wyglądają jak nowe z dbałością o każdy... Kamil Kamil - ocena (1) Świetna robota! Meble po renowacji wyglądają jak nowe z dbałością o każdy... Kamil Mateusz - ocena (1) To nie tylko renowacja!To miejsce i ludzie którzy tworzą prawdziwy kunszt w... Mateusz Karina - ocena (1) Świetnie wykonana praca, meble wyglądają wspaniale. Przemiły kontakt, gorąco... Karina Arek i Halina - ocena (1) Zamówiliśmy u Pana Stanisława renowacje 30-letnich drzwi wejściowych wraz z... Arek i Halina Tomasz - ocena (1) Polecam! Sprawnie, czysto i tak jak powinno być! Tomasz Hannah - opinia (1) Witrynka biedermeier po renowacji prezentuje się przepięknie. Znać Mistrza Hannah Kamila - opinia (1) Pani Marta jest profesjonalna, posiada wiedzę oraz fachowy sprzęt do... Kamila Naprawdę spoko (1) Zleciliśmy prace elewacyjne na kamienicy nasze wspólnoty, wszystko ok. m... Karol W. renowacja wanny (1) Niedbalosc bardzo niestaranne wykonanie po dwoch misiacach stary zaciek jest... mala Polecam! (1) Solidna i profesjonalna obsługa. Jakość usług najwyższej klasy. Polecam w 100%. Marta polecam (1) Pan Przemek to świetny fachowiec. Bardzo dobrze zna się na swojej robocie.... gabi Polecam! Bardzo dobry fachowiec (1) Poleciła mi koleżanka u której widziałam pięknie odnowione meble.Skorzystałam... Agnieszka dobra robota :) (1) Pan Adam robił mi krzesło i stolik. Fachowo wykonana praca i jeszcze przed... Gosia polecam (1) profesjonalna robota polecam 100% zadowolenia super super robota !!!!!!!!!! (1) zleciłem naprawę moich foteli. wyglądają genialnie, jak Nowe !!! Polecam !!!... Zadowolony z podziękowaniem (1) Takich fachowców długo by szukać.Wspaniały efekt!! Jestem zachwycona ! Na... Hanna