Tomasz - ocena (1) Polecam! Sprawnie, czysto i tak jak powinno być! Tomasz Anna - ocena (1) Pan mówił się, że zajmie się renowacją szafki w ciągu 7 dni od 6 kwietnia, do... Anna Hannah - opinia (1) Witrynka biedermeier po renowacji prezentuje się przepięknie. Znać Mistrza Hannah
Kamila - opinia (1) Pani Marta jest profesjonalna, posiada wiedzę oraz fachowy sprzęt do... Kamila Naprawdę spoko (1) Zleciliśmy prace elewacyjne na kamienicy nasze wspólnoty, wszystko ok. m... Karol W. renowacja wanny (1) Niedbalosc bardzo niestaranne wykonanie po dwoch misiacach stary zaciek jest... mala Polecam! (1) Solidna i profesjonalna obsługa. Jakość usług najwyższej klasy. Polecam w 100%. Marta polecam (1) Pan Przemek to świetny fachowiec. Bardzo dobrze zna się na swojej robocie.... gabi Polecam! Bardzo dobry fachowiec (1) Poleciła mi koleżanka u której widziałam pięknie odnowione meble.Skorzystałam... Agnieszka dobra robota :) (1) Pan Adam robił mi krzesło i stolik. Fachowo wykonana praca i jeszcze przed... Gosia polecam (1) profesjonalna robota polecam 100% zadowolenia super super robota !!!!!!!!!! (1) zleciłem naprawę moich foteli. wyglądają genialnie, jak Nowe !!! Polecam !!!... Zadowolony z podziękowaniem (1) Takich fachowców długo by szukać.Wspaniały efekt!! Jestem zachwycona ! Na... Hanna Fachowość w renowacji sztuki. polecam (1) Z usług Pani Moniki i Pana Jacka korzystaliśmy kilkukrotnie. Ciekawi i mili w... Wojciech S Dziękuję (1) Bardzo się cieszę iż trafiłem- przypadkiem na tę firmę.Odratowałem i... Krzysztof Nie polecam firmy ze względu na szefa (1) Pracownicy firmy montujący drzwi bardzo rzetelni, fachowo wykonali swoją... Ewa Same Superlatywy (1) Jakość usług na najwyższym poziomie przy bardzo umiarkowanej cenie.... Robert RENOWACJA IKONY (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Kunszt. Przeprowadzili Państwo... Małgorzata Zadowolony (1) Ewidentnie widać, że mają fach w ręku i wiedzą co robią. Jedynie można mieć... Miros Renowatio Robert Brzeziński (1) Renowacja starych, zabytkowych krzeseł. Szybko, sprawnie i niedrogo. Krzesła... Adam