Tak samo narzekacie na toaletę damską, przepraszam, ale jak wchodzi się do lokalu to jest czysto, jest wszystko posprzątane, a kto ten syf robi? Zadajcie sobie to pytanie przed wydawaniem opinii jakichkolwiek. Bo po korzystaniu właśnie was Panie ta toaleta tak wygląda w trakcie imprezy jak wygląda, a często już pod dewastacje czasami to podchodzi... Tak samo czepiacie się ochrony... Oni wiedzą co mają robić, nie nadużywają siły, a za nim są do tego skłonieni, podejmują z daną osobą rozmowę, wiem bo byłam nieraz przy różnych interwencjach tych Panów. A skoro do kogoś nie dociera jak się raz, drugi i piędzisiąty coś powie, a jeszcze ktoś się awanturuje, wyzywa i rzuca z pięściami, to niestety wtedy inaczej się reaguje. Tak samo selekcja... Ta osoba jest od tego, żeby dobrać osoby, które będą się dobrze bawić w klubie i jej zadaniem jest wyeliminowanie takich osób, które nie umieją się zachować, są kłótliwe, wcześniej robiły problemy w tym lokalu, pijane, czy są nieodpowiednio ubrane. Więc się nie czepiajcie, dzięki tej osobie właśnie jest tak mało awantur w lokalu. A odnośnie ejdzenia i picia własnego, z tego, co wiem w większości lokali własnych rzeczy nie można wnosić.