zabiegi spa (1) szczerze polecam !!!!!zadowolona ,zrelaksowana klientka aneta Szczerze polecam (1) Z usług salonu Pani Krzysi korzystam od prawie dwóch lat - wypróbowałam... m PRZEDŁUŻANIE RZĘS (1) PROFESJONALNIE! SUPER TANIO !W 100% POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KASIA
french żel (1) PAZNOKCIE NA STOPACH IDEALNE!!!!!!!! OLA fachowa i miła obsługa (1) Gabinet kosmetyczny Odnova znalazłam w internecie.Pani kosmetyczka,okazała... zadowolona klientka pakiet czekoladowy!!!! (1) sssssuper!!!!!!! polecam!!! anna POLECAM ! (1) Pania Krzysie polecila mi kolezanka, ciesze sie ze skorzystalam z jej usłóg... Iwona Bardzo Przyjemnie (1) Korzystam z usług salonu dość często i przyznam ,że poziomem nieodbiega od... Janina W. Kasia - opinia (1) kilka dni temu korzystałam z usług Pani Krzysi, bardzo miła i fachowa... Kasia polecem gabinet kosmetyczny (1) Tak miło, profesjonalnie nie było w żadnym gabinecie kosmetycznym, w... Krystyna Bieszczad super polecam wszystkim (1) profesjonalna ogsluga , miła atmosfera, pelny relaks po wizycie ania