Odradzam szczerze, jeżeli zależy Wam na zdrowiu Waszych zwierząt !!!!

Ta przychodnia nadaje się tylko na rutynowy,wykonywany co roku zastrzyk przeciw wściekliźnie!!! Jeżeli coś dolega Waszemu zwierzakowi to odradzam bardzo szczerze. Lekarze pracujący tam to nie weterynarze z powołania - to najprawdopodobniej ludzie, którzy nie dostali się na medycynę i w zamian wybrali weterynarie. Ci weterynarze boją się dotknąć psa (nawet gdy ma kaganiec i jest na smyczy trzymany przez właściciela). Nie zbadawszy zwierzęcia mówią (błędnie) co mu dolega. Przepisują drogie lekarstwa, które niby mają pomóc, nie robią przeswietlen (rentgen stoi tam chyba dla ozdoby) w przypadku, którym jest to niezbędne (mam na myśli kości). U mojego psa zdiagnozowali (patrząc mu w oczy chyba- nawet go nie badając), że ma zwyrodnienie stawów, a okazało się że ma złamaną nogę. Zła diagnoza (nie nastawienie kości i brak usztywnienia) przyczyniły się do dalszych problemów ze zdrowiem psa i ostatecznie spowodowały szybszą śmierć psa i jego cierpienie....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Odradzam szczerze, jeżeli zależy Wam na zdrowiu Waszych zwierząt !!!!

Widać ze konkurencja działa;-(. Mojego psa doktor Adamek uratował po nie udolnym leczeniu innego weta z sopotu. (Tego od którego większosć klientów odchodzi do Adamak)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

równiez nie polecam dr Joanny Sz. niekompetentna, młoda osoba, która myśli, że uśmiechem zakryje swoją niekompetencję i brak wiedzy medycznej. Nie wiem dlaczego porządny lekarz w dobrej klinice trzyma kogoś takiego u siebie i jeszcze płaci pensje???
nie wie o czym mówi, plącze się w dawkowaniu, nie potrafi wkłuć się w żyłę....

nie polecam, choć właściciel super

hmm...nie wiem jak można mieć takie rozbieżne odczucia .....dla mnie młoda pani doktor jest kompetentna ,zawsze z wielkim zaangazowaniem podchodzi do moich zwierząt....pobierała krew od mojego kota i psa i nie było problemu...pozdrawiam lekarzy z karlikowskiej!

zgadzam się-jest beznadziejna.Gdy oglądała oko mojego psa nawet nie wstała zza biurka i nie podeszła do okna-nie mówiąc już o użyciu fachowego sprzętu!Stwierdziła,że nic mu nie jest,gdy tymczasem pies miał ranę na rogówce!Na szczęście w porę zmieniłam lekarza!Nie mogłam też patrzeć jak ta pani nie zna nazw leków i wyszukuje je przed zapisaniem recepty w książkach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rozbawił mnie ten komentarz ...zwłaszcza ,że sam jestem ludzkim lekarzem i korzystam z pharmindexu żeby przepisać ludziom leki ...przecież preparaty się zmieniają ,jest ich coraz więcej - nikt nie zna wszystkich na pamięć ...po to mamy dostępność do takich opracowań ..........co do początku ....nie wierzę ,że nie wstała zza biurka ...do naszych zwierząt zawsze wstaje to i czemu nie miałaby wstać do pani ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1