Przychodnia Weterynaryjna

Weterynarze

Sopot, Karlikowska 8

polecam (1) Od kilku lat korzystam tu z opieki weterynaryjnej i jestem bardzo zadowolona. raniuszek10 Koko (1) Miło, profesjonalnie. Polecam. Paweł kasia i kizia - opinia (1) wielkie zaangazowanie i wspaniala opieka. serdecznie polecamy p. Joanne :) kasia i kizia
Odradzam szczerze, jeżeli zależy Wam na zdrowiu Waszych zwierząt !!!! (6) Ta przychodnia nadaje się tylko na rutynowy,wykonywany co roku zastrzyk... Sopocianka Zaangażowana i profesjonalna kadra . POLECAM !!! (1) Pracują tu specjaliści dla których praca jest pasją . Bardzo profesjonalnie i... Bożena TAK (1) Cóż, Parę lat temu moja 16 letnia kotka miała guzka na sutku, większość... Klaudia Smierć mojej suczki (3) Wszystkim odradzam jakiekolwiek zabiegi u tego weterynarza.Właśnie w lutym... Marzenna Marchocka Wróbel Najlepszy weterynarz ze wszystkich, którzy opiekowali się naszym 18-letnim kotem (1) Życzliwe podejście do zwierzaka i jego opiekunów, spokój i opanowanie... Wdzięczna rodzina Apsika polecam!!!!! (1) Profesjonalne podejście po "pacjentów" oraz miła atmosfera. Od lat korzystam... Magda Bardzo dobry weterynarz (1) Bardzo dobra przychodnia dla naszych pupili :)) Rewelacyjny Pan doktor... Viola SUPER Fachowiec!! (1) Bardzo dobrze wyposazony gabinet, mają chyba wszystko, czysciutko, fachowa... Maciej szczerze polecam (1) Bardzo ciepłe podejście do zwierząt.Naprawdę niewielu jest takich... mesad PB (1) chodze z pupilem od kilku lat.zawsze trafne diagnozy,fachowe porady,pelny... PB