Odradzam

Z natury każdemu życzę jak najlepiej dlatego nie lubię za byle co kogoś krytykować, ale niestety muszę napisać negatywną opinię o tym lokalu żeby ostrzec innych. W zeszłym tygodniu zamówiłem danie dnia. Nie należę do osób wrażliwych żołądkowo i naprawdę rzadko miewam podobne przypadki, ale drugi dzień mam nieprzyjemności trawienne. W nocy obudziłem się z gorączką, cały czas boli mnie brzuch i nie wiem ile to jeszcze potrwa. Panowie, wiem, że każdy chce zarobić jak najwięcej wydając jak najmniej, ale proszę was... gdzieś chyba jest ta granica moralności? Tak nie można. Aż boję się pomyśleć jak często zmieniacie tłuszcz i ile razy odgrzewacie te same potrawy. Niestety nie skorzystam już więcej razy z Waszej oferty. Dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Odradzam

Szanowny Panie,nie ukrywam że z wielkim zdziwieniem i zaskoczeniem przeczytałem Pańską opinię i sugestie w niej zawarte.Jako osoba odpowiedzialna za jakość naszych potraw i usług chcę wyjaśnić Panu i wszystkim czytającym ten osąd,że zestawy obiadowe proponowane przez naszą restaurację jako "dania dnia "są przygotowywane zawsze w tym samym dniu w którym są serwowane.Specyfika tych dań nie pozwala na to by były one wielokrotnie odgrzewane,odsmażane czy też w jaki inny sposób ''uzdatniane" do spożycia. Pragnę zauważyć, że przy tak dużej ilości sprzedawanych ''ZESTAWÓW DNIA'',(zapewne również w dniu w którym Pan dokonał zakupu),pojawiła się tylko jedna tak dosadna opinia.Moja wieloletnia praktyka w gastronomii,przyzwyczaiła mnie do poglądu,że jeśli komuś coś zaszkodziło to na pewno to co zjadł w "knajpie''.Jeśli w tym przypadku tak rzeczywiście było to w imieniu swoim i załogi przepraszam ,no właśnie jeśli...Z poważaniem Robert Smok.

Re: Odradzam

nie byłoby nie spodzianek gdyby zamawiac przez lubiejesc albo ilunch.pl, tam przynajmniej wiesz co jesz