SOLIDNA FIRMA (1) Wielokrotnie korzystam z usług Pana Roberta i firmowo i prywatnie.To rzetelna... Pokoje Gościnne MIKS Polecam (1) Polecam jako kucharz z dużym doświadczeniem. Jedzenie bardzo smaczne, brak... Sylwek POLECAM !!! (1) Z tej restauracji zamawiamy obiady badż koalcje od 2 lat. W tym okresie... ROBCIO
Uczciwie polecam (1) Codziennie zamawiam u nich obiady do firmy i jestem bardzo zadowolony. Porcje... Grzegorz Miłkowski Niestety (2) Pizza FATALNA !!! Sałatki OK Niestety często mylą zamówienia i dostaje się... Smakosz szybko tanio smacznie (3) Obsluga bardzo miła, potrawy dostarczone w czasie pol godziny jak obiecano.... Gabi- zadowolona klientka Odradzam (3) Z natury każdemu życzę jak najlepiej dlatego nie lubię za byle co kogoś... Adam Catering (1) Bardzo fajna firma, naprawdę polecam każdemu kto potrzebuje cateringu. Dania... Michał Miło i smacznie... (1) Z czystym sumieniem mogę polecić jedzenie.gda.pl Obsługa jest bardzo miła. W... Stała klientka Polecam (1) Przepyszne jedzenie, zdecydowanie polecam. Zamawiam jedzenie od kilku... Bartosz Kilka miesięcy temu (2) jedzenie było wyśmienite. Od jakiś dwóch miesięcy jakość jest coraz gorsza a... lilka Polecam! (1) Najlepsza pizza w trójmieście! JA Beznadziejne jedzenie,stare, przesolone i mocno przyprawione (1) jw, nie polecam, chyba że ktoś lubi mieć rewolucje żołądkowe, pizza bez... asembler jedzenie dobre, ale... (1) jedzenie dobre, ale ostatnio zauważyłam, że porcje są coraz mniejsze. Sałatki... Kasia słaba pizza (1) sprawdzam rozne pizzerie, ktore dowożą w rejon centrum Gdańska. ta jest... Przemek Ania - opinia (1) najlepsza restauracje w TRÓJMIEŚCIE !!! jakość jedzenie na najwyższym... Ania wstyd, żenada i kompromitacja (1) Restauracja jedzenie.gda.pl nie dociera z zamówionym jedzeniem w deklarowanym... lukas Rewelacja (1) Wypróbowałam już wiele restauracji internetowych, ale jedzenie.gda.pl jest z... ulka polecam choć... (1) chyba juz mogę się nazwać stałym klientem tej restauracji. Jestem... Agnieszka Pyszne jedzenie! (1) Polecam wszystkim usługi tej restauracji. Przygotowują wyśmienite sałatki!... M