Odradzam
Chociaż kontakt z pośrednictwem był już jakiś czas temu, to radzę omijać tę agencję szerokim łukiem. W tych czasach kiedy tak trudno o klienta, niesamowite jest że zdarzają sie takie firmy, które za nic mają klienta. Przede wszystkim aby obejrzeć mieszkanie musiałam poczekać ok m-ca ponieważ nikt z tego biura nie potaktował sprawy poważnie i nawet nie oddzwonił. W międzyczasie dalej szukałam innego mieszkania, żeby po czasie znowu upomnieć się o termin na możliwość obejrzenia mieszkania. Po czym usłyszałam pytanie czy chcę to meiszkanie kupić, bo jesli nie to nikt nie będzie tracił czasu, tak jakbym nie miała co robić i dla fanu oglądała sobie mieszkania i zabierała cenny czas sznownemu właścicielowi. Potem okazało się że oferta zawiera błędy, mieszkanie było na innym piętrze, opłaty mocno zaniżaone, a remontu mieszkanie nie widziało co najmniej od dekady, co tam, było w fatalnym stanie. Od początku do końca same problemy i brak zainteresowania sprawą ze strony biura. Dle sprzedającego agencja nie zrobiła nic aby mieszkanie sprzedać, to kupujący musiał o to zabiegać.