K - opinia (2) Odradzam korzystania z usług tej agencji. Mieszkanie które zostało mi oddane... K Agent współpracujący (1) Witam, chciałabym przestrzec o ile nie przed samą sprzedażą, ponieważ została... Monika Zdecydowanie odradzam... (4) Nie polecam korzystania z usług tego biura. Zaraz po podpisaniu umowy, która... Paweł
Nie polecam (1) Agencja w stylu "załatw sobie sam a my Cię podliczymy". Agentka ograniczyła... Ania Ok ! (1) Zdecydowanie polecam; szybko i konkretnie. Marek Polecam! Drugi raz sprzedałem szybko mieszkanie! (1) Szybko sprzedałem swoje mieszkanie w zadowalającej dla mnie cenie z pomocą... G.N. Odradzam (2) Chociaż kontakt z pośrednictwem był już jakiś czas temu, to radzę omijać tę... mk SUPER !!! (1) Firmę oceniam jako Super Profesjonalną, oraz Bardzo uczciwą co w dzisiejszych... Andzrej piotr - opinia (1) Obsługa biura potraktowała mnie profesjonalnie, nie mam zastrzeżeń. piotr pełen profesjonalizm (1) Dziękujemy właścicielowi firmy p.Miloszowi Andrzejczyk za pomoc w sprzedaży... Andrzej i Lucyna Polecam (1) Polecam biuro Andrzejczyk Nieruchomości. Sprzedałam mieszkanie przez oddział... Ewa Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona. Od dłuższego czasu próbowałam sprzedać mieszkanie... Ewa Polecam (1) Sprzedaliśmy z tą firmą mieszkanie w Rumi. Na brak klientów nie mogliśmy... Sławek polecam biuro andrzejczyk (1) kupiłam przez to biuro mieszkanie w redzie. jeden z pracowników pan jakub... ola Odradzam zdecydowanie... (1) Odradzam zdecydowanie korzystanie z usług Tego biura. Próbowali wyłudzić ode... Saj