Zdjęcia do dowodu to porażka idą w skrajność nie dość że te zdjęcia same w sobie smutne to Pani mówi"włosy koniecznie zaczesane za uszy,kolczyków skromnych absolutnie nie"mi tam to nie przeszkadza ale byłam zdziwiona że to aż tak,kolejna Pani po mnie była równie zdziwiona.Co się okazało po rozmowie z moją znajomą że oni faktycznie robią paranoję z tego i wcale aż tak nie jest to wymagane,więc postanowiłam to sprawdzić.Poszłam do innego fotografa nie wspomnę że cena o połowę tańsza,Pani mówi:kolczyki te moje jak najbardziej mogą być🙂włoski trochę opadały na uszy i tak też mogło być 🙂ujęć ok.7 a nie jedno jak tam🙂bardzo miła obsługa w przeciwieństwie do tych Państwa pod filarami.Już kiedyś zauważyłam że się bardzo zepsuli,nie wkładają serca w swoją pracę a jak się zwróci im o coś uwagę to wręcz aferę robią że oni się najlepiej znają na tym co robią...ojjj chyba nie.Ja się przekonałam że był to mój ostatni raz.Zdecydowanie odradzam.A i dodam jeszcze że Pani w Urzędzie przyjęła zdjęcie i nie miała żadnych uwag ani do uczesania ani do kolczyków🙂