Odradzam (1) Zdjęcia do dowodu to porażka idą w skrajność nie dość że te zdjęcia same w... Alka polecam (1) polecam adam Masakra, lepiej poprosić o zdjęcia kogoś ze znajomych co ma aparat nić tam iść ... (1) Nie jestem zadowolony, myślałem że w takim punkcie który jest od lat będę... Jarosław S.
koszt wydruku zdjęcia zależny od tego, co przedstawia zdjęcie (1) koszt wydruku zdjęcia 10x15 to 20 zł. dlaczego? dlatego że zdjęcie... klientka Polecam... (1) Korzystam z usług tego zakładu od kilku lat i w mojej ocenie to profesjonaliści. Joanna polecam od co najmniej 25lat korzystam z usług tego zakładu,uprzejma obsługa,ludzie którzy nie przypadkiem wykonują ten zawód (1) polecam od co najmniej 25lat korzystam z usług tego zakładu,uprzejma opolecam... grażyna Beznadziejna obsługa (2) Zgadzam się z powyższymi opiniami. Miałem nieszczeście robić tam zdjęcia 2... biznesman Darek - opinia (1) pełen profesjonalizm bardzo bogata oferta niestety za jakośc trzeba... Darek beznadziejnie (1) kiepska jakosc zdjec do dokumentow. ciemne pomieszczenie, niepomocna i... studentka Brak profesjonalizmu czy lekceważenie klienta?... (1) Wrażenie - produkcja taśmowa: siad, fleszem w twarz i spadaj. Zero sensownego... maniuchna Bardzo niemiła obsługa! (2) Dziś byłem z narzeczoną wydrukować zdjęcie. Zdjęcia na wszelki wypadek miałem... Bartek Sz. szoda (1) Jeśli szanowny Szef uważa,że lokalizacja i kasa jest ponad klientem to się... zawiedziony klient Asia - opinia (1) Pani fotograf baaardzo miła, sympatyczna, zdjęcia wyszły ładne :) tylko... Asia