Odradzam

Przestrzegam przed tym serwisem. Moja mama dwa lata temu pojechała wymienić świece a dwa miesiące później podczas kontroli były wyjarane, jakby nikt nigdy ich stamtąd nie wyjął. Przypuszczamy, że w ogóle nie zostały wymienione, choć nas za to policzono. Pod koniec zeszłego roku zdarzyło się, że mój tata pomylkowo wlal do diesla benzynę. Niestety najbliższym warsztatem był Auto Morena. Panowie co prawda usunęli źle paliwo ale jak się okazuje nie został wymieniony filtr paliwa. Czeka nas remont silnika... Dodam również, że dwa razy na prośbę o fakturę panowie roscili sobie prawo do doliczenia dodatkowych kosztów. Najgorszy warsztat, jaki kiedykolwiek miałam okazję sprawdzić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kobieto znajdź sobie dobrego chłopa. Wypisywanie żali z przed 2 lat, a następnych z przed 8 miesięcy jest śmieszne i źle o Tobie świadczy. Sprawdź czy nie podmienili jakiś części. ps. Do warsztatu jeździ się usunąć usterkę, awarię, a nie ,,sprawdzić warsztat" - Jędrek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zirytowali mnie, więc mam pełne prawo do podzielenia się opinią z innymi - nawet po dłuższym czasie. W odpowiedzi na moją krytykę w opiniach Google dostałam odpowiedź (którą od razu usunęli ale dostałam maila z powiadomieniem), w którym piszą, że użycie przeze mnie kolokwializmu świadczy "o niskim poziomie intelektualnym Pani Monisi". Co za chory człowiek to napisał? Dzięki za radę. Chłopa już mam. Co to ma z resztą do sprawy, czytałeś chociaż czy napisałam? pojechaliśmy w celu naprawy, która nie została wykonana pomimo pobranych pieniędzy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja tam daje wszystkie samochody +- 10lat i zawsze gra muza i ciezkie tematy sa ogarniane wiec nie pisz farmazonow
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0