Odradzam zdecydowanie

No niestety.... zawiodłam sie. Bar jak bar, bo zdana to restauracja. wygląd naprawde taki sobie, bardziej na bar szybkiej obsługi. widać, ze właściciele chcieli mało zainwestować w wygląd wnetrza i to widać.
sushi niestety niedobre, a do tego jeśli ktoś wziął bon z grupona, niech dokładnie go przeczyta, boi niewiele w ten bon wchodzi. (...) Obsługa marna. Na szczęście sytuacje ratowała Pani kelnerka, ale Pan przygotowujący sushi tragedia. W tle leciała muzyka zdecydowanie nie do klimatu sushi, tylko jakaś słaba muza z vivki w tle. Naprawde nie polecam. szkoda pieniedzy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Odradzam zdecydowanie

Potwierdzam, zamiast wykorzystac bon zaplacilam 290zl! A bonu nie wykorzystalam! Obsluga tragiczna!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Odradzam zdecydowanie

Ja bym miał ultra w****a, gdybym zapłacił za "usługę" tyle, ile sobie liczą normalnie - miałem na szczęście wejście z groupona. Właściciel chyba nie wie o co chodzi - skoro chce zdobyć klientów, to po wizycie za półdarmo powinienem być zachwycony. Tymczasem to najgorsze sushi jakie jadłem:

- klimat w knajpie taki sobie.

- na jedzenie czekaliśmy (w 7 osób, jako jedni z nielicznych gości) - 25 minut na napoje (!!!), kolejne 40 na 3 tempury, a zestawy dostaliśmy po następnych 50 minutach.

- kelnerka choć miła, to ani razu nie przyszła zapytać czy potrzebujemy czegoś jeszcze (na stole było 5 chusteczek, które szybko, co oczywiste się skończyły, szczególnie, że było nas siedmioro!).

- samo sushi - DROGIE (ilość/cena/jakość) ii pozbawione smaku. Ryż nijaki - nie wiem czy w jakikolwiek sposób zamarynowany. "Placek" kosztujący koło 45 złotych, to była jakaś porażka - sam ryż, nadzienie grubości palca. Tempura niezła choć gumowata.

Podsumowując - BEZNADZIEJA!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4