Odśnieżanie w Bojanie - wasz sposob na walkę z urzędnikami
Chciałbym sie zapytac, w jaki sposób staracie się walczyc z odśnieżaniem naszych dróg. Odkąd zaczęły się pierwsze opady śniegu walczę z Urzędem Gminy, aby na czas odśnieżali nasze drogi, aby w ogóle łaskawie odśnieżyli. Mam już dośc wynajmowania osób, które odpłatnie odśnieżą mi gminną drogę, bo nie mogę nawet dojechac do pracy, ani na czas zawiesc dziecka do szkoły !!!
Bardzo jestem zaskoczony tym, że od prawie początku stycznia na Bojano nie musiał wyjeżdżac żaden płóg, bo nie było takiej potrzeby, to teraz jak jest taka potrzeba, to słyszy się, że gmina nie ma już pieniędzy na odśnieżanie dróg !!! To przepraszam bardzo na co poszła kasa..i jak zarządza Wójt !!! To jest po prostu skandal. Naprawdę, nawet już telefony nie wystarczają, a podatki trzeba płacic !!! Pytam się za co?
Bardzo jestem zaskoczony tym, że od prawie początku stycznia na Bojano nie musiał wyjeżdżac żaden płóg, bo nie było takiej potrzeby, to teraz jak jest taka potrzeba, to słyszy się, że gmina nie ma już pieniędzy na odśnieżanie dróg !!! To przepraszam bardzo na co poszła kasa..i jak zarządza Wójt !!! To jest po prostu skandal. Naprawdę, nawet już telefony nie wystarczają, a podatki trzeba płacic !!! Pytam się za co?