Odwołajcie groupona jeśli jeszcze możecie

Ta siłownia nie powinna istnieć, co tu dużo mówić- już nie wspominam nawet o tym, że teraz za 3-miesięczy karnet bóli się 269 zł, a pół roku temu 169zł. Oferta zrobiona centralnie po to, żeby ściągnąć jak najwięcej kasy od ludzi, którzy nie mają pojęcia, jak tam w tej siłowni wygląda. Ja też dałam się nabrać. Całe szczęście, że groupon zgodził się, bym wykorzystała te 169 zł na co chcę w przeciągu roku. (bo weszłam na tą siłownię i wyszłam po 10 minutach- nawet nie wymieniłam kuponu na karnet, bo wiedziałam, że będę żałować). Więc jeśli jeszcze nie zaczęliście korzystać z karnetu to szybko napiszcie skargę do groupona i zabierajcie swoje pieniądze! Do 10 czy tam 14 dni zwracają kasę. A jeśli chodzi o siłownie- totalna porażka. Mała klitka, drzwi otwarte, bo śmierdzi sapiącymi koksami. Żenada! Na zajęcia można iść raz w tygodniu i jak dzikus musisz wisieć na llinii telefonicznej żeby się zapisać na zajęcia. Robienie z ludzi idiotów. Chcę przestrzec wszystkich ludzi, którzy dali się nabrać( anulujcie kupon) i tych, którzy zastanawiają się nad tą ofertą. To nadaje się normalnie do jakieś UWAGI na TVNie, chyba do nich napiszę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Odwołajcie groupona jeśli jeszcze możecie

Hej, jeżeli zamierzasz pisać lub zgłaszać tę sprawę do TVN, Rzecznika Praw Konsumetów, UOKiK-u czy kogokolwiek, to masz moje popracie i chętnie Cię w tym wspomogę i dodam coś od siebie, w sensie to jak została potraktowana przez Właściciela tej Silowni...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0