Premium

Siłownie i fitness kluby Sztuki walki i samoobrona

Gdańsk, Antoniego Dobrowolskiego 6

- opinia (1) Brakuje światła, ale to dlatego że klub jest w piwnicy. Trochę mało... INNOWACYJNY SYSTEM??!!! What? (1) Zazwyczaj korzystam z innych siłowni, bywałam często w premium na chemie,... Halina Nieźle, (1) ale mogłoby być duużo lepiej. Za dużo maszyn z których nikt nie korzysta,... Aqua
zadowolona, super siłownia, polecam :) (2) Polecam gorąco siłownię. Pan z tatuażami wie wszystko, zawsze pomoże przy... Monika Niestety - nieporozumienie (1) Przykro mi to pisać, bo jestem ich klientką, ale ten klub to jedno wielkie... Madzia Odradzam (1) (...) Pierwsze co najbardziej denerwuje, to brak kluczyków do szatni.... niezadowolony klient Super (1) Zgodze sie że Natalia to skarb tego fitness klubu, a na zajęcia z nią baardzo... Anastazja plus to prowadzące zajęcia (1) p. Natalia prowadząca zajecia to skarb tego miejsca. Nie prowadzi zajeć dla... wieśka opinia osoby ktora codziennie cwiczy (8) SIŁOWNIA JEST PROFESJONALNA ZERO PSIARNI A NIE JAK W B52 SAME PSY I JAK TAM... Paweł Wady niestety są prawdziwe, ale instruktorki rewelacyjne (1) Jak wiele, wiele osób zdecydowałam się na groupona, ale ponieważ można było... mag Zumba bez Oli to już nie to samo (1) Szkoda że Golden traci dobrych insruktorów, może czas się nad tym zastanowić... Katarzyna Nie jest dobrze (3) Instruktorki widać że sie starają i zajęcia są nawet fajne z wyjątkiem... Marta Użytkownik z groupona - opinia (1) Zajęcia dla Pań bardzo dobre, szczególnie Zdrowy Kręgosłup, kilka dobrych... Użytkownik z groupona Klub bez klimy...? (1) Zacznę od tego, że z samych zajęć, tj. głownie z prowadzących jestem BARDZO... Mojam co za bzdura do naglowka polecam zdecydowanie (2) po 1 co do atmosfery lipa totalna ty kolego nie wypisuj takich zalet bo... kolezanka Polecam, zdecydowanie. (1) Szanowni Czytelnicy ! Jestem użytkownikiem tego Klubu od kilku miesięcy.... Adamo sauna? (1) w regulaminie dotyczącym o obsłudze sauny,wyrażnie jest napisane,żeby ciało... krystyna NIE POLECAM! (1) Bardzo slaba klimatyzacja,przez co zniechęca do ćwiczeń,przed wejściem do... krystyna Sauna (4) Witam Jestem rozczarowana i zniechęcona . Właśnie wróciłam z sauny ,która... Joanna Odwołajcie groupona jeśli jeszcze możecie (2) Ta siłownia nie powinna istnieć, co tu dużo mówić- już nie wspominam nawet o... Monika