opinia osoby ktora codziennie cwiczy

SIŁOWNIA JEST PROFESJONALNA ZERO PSIARNI A NIE JAK W B52 SAME PSY I JAK TAM CWICZYC A TU MILI LUDZIE ZAJECIA W CENIE KARNETU.SAUNA NA B52 JEST DODATKOWO PLATNA I JAKA MALA JEDNO OSOBOWA A TU JEST DUZA SZATNIA HIGIENICZNA ZAWSZE DOBRZE POSPRZATANE A SPRZET BARDZO DOBRY I KORDYNATOR BARDZO DOBRZE ZARZADZA ZESPOLEM CZESTO ZOSTAJE PO GODZINACH PRACY BY WSZYSTKO MIALO RECE I NOGI JESZCZE TROCHE CZASU I WSZYSTKO BEDZIE DOPIETE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12

Re: opinia osoby ktora codziennie cwiczy

Mam dziwne wrazenie,ze ta opinie dodal sam kordynator,panie Pawle:)Bo o ile sie nie myle on sam używa slow i zapewnia innych klientow"ze wszystko bedzie dopiete"jego slowa...Odpowiedz na moja opinie ,ten sam dzien,a wedłog regulaminu wglad na opinie ma jedynie zarzadzajacy siłownia, moja ukazała sie dzisiaj a Pan odpowiedział na nia tego samego dnia...Wszystko mowi samo za siebie.Żałosne.Inteligentni ludzie odrazu to zauważą. Co do czystości,szczerze sie nie zgadzam,zwłaszcza chodzi o toalety,do tego mało miejsca.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koordynator fantastycznie wygląda w białych skarpetkach do garnituru pełna profeska.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam sie.....Koleś nie ma za grosz wyczucia,a do tego jak już wczesniej sie ktoś wypowiadał,wyglada na to ,ze spi najwyrazniej w silowni i wiele osob twierdzi ,ze podczas rozmowy z nim, czuja od niego pot,troche nie halo ,ale coz...moze najwyzszy czas zeby ktos zwrocil mu uwage:)Do tego wulgaryzm...masakra.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

koordynator siłowni i fitnessu, który pali papierosy tuż przy wejściu do obiektu :D Świetny chłyt maketindowy !
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co za tłuk, ja nie mogę.
Ja chodzę do Calypso.
Jest drożej, ale dużo lepiej, pozdro.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

kiedy to się w końcu dopnie? bo nie wiem, czy mam się jeszcze zmuszać, żeby tam chodzić
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

jeszcze nie dopieło, dziekuje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0