Premium

Siłownie i fitness kluby Sztuki walki i samoobrona

Gdańsk, Antoniego Dobrowolskiego 6

Klub porażka (1) Pmomimo zapewnień Pań z recepcji, Natalii oraz Szefa Siłowni, że załatwią... Emilia kali - opinia (1) Zajecia dla pań całkiem sympatyczne,co do instruktorek to Ola jest... kali nigdy więcej, nawet za darmo (1) Kupiłam groupon na 3 miesiące i tylko czekam, aż minie termin jego ważności.... Pat
Goska - opinia (1) Klub absolutnie nie przystosowany do takiej ilości osób jaka pojawiła sie po... Goska Slabo!! (1) Malo sprzetu, ten ktory jest to starocie, kolejki do urzadzen, wolne miejsce... Kris Wielka pomyłka z grouponem (1) Skorzystałam z oferty groupona i mimo, że spodziewałam się, że początki mogą... Kasia Masakra !!! (1) Karnet miesięczny za 150zł czyli jedna z najdroższych siłowni "podobno"... koksu Było dobrze ale się skończyło ... (1) Miałem nadzieję, że w końcu na Morenie powstała dobra siłownia ale się... Jack jeden z niewielu atutów to cena (1) rzeczywiscie w porównaniu do tiger gym itd - jest przystepna - ale nie wiem... Klienta Plusy i minusy (1) Korzystałam kilkakrotnie w ramach promocji z klubu zniżek; chodziłam na... Dona było dobrze, robi się coraz gorzej (1) od czasu gdy weszły klarnety za 35 zł z jakiegoś klubu zniżek ucierpieli... Mała przez te zniżki z groupona/klubu zniżej coraz gorzej ! (1) Kiedyś rewelacja ! przychodziło się na zajęcia zawsze wolne miejsca, po 8 do... eM Typowa osiedlowa siłownia ... (1) Miałem nadzieję, że w końcu na Morenie powstanie klub z prawdziwego... Marian NIe dbają o stałych klientów!!! (1) Jestem stałą klientka siłowni i zajęć,niestety muszę z przykrością... Kasia beznadzieja (2) Mało sprzetu,zła klimatyzacja i te ceny,z gory narzucone(siłownia,sauna i... Robert Z tygodnia na tydzień coraz gorzej (6) W chwili obecnej siłownia nie zapewnia profesjonalnego trenera, który... stała klientka ale raczej juz ni Dwa słowa (4) Wszystko elegancko,tylko kto wpadł na pomysł by stawiać monstrum na... wujek co z klimatyzacją w sali do zajęć fitness ?!? (1) Klub całkiem przyzwoity, jednak..., ćwiczyłam w różnych klubach (chodzi mi... M. sauna!!!!!!!! (3) Witam Jestem rozczarowana i zniechęcona . Właśnie wróciłam z sauny ,która... Joanna ZWYKŁA OSIEDLÓWKA ... (4) wielka nazwa - a klub nijaki ,dla chłopaków cieżary są - dla kobiet zajecia... łUkash