Premium

Siłownie i fitness kluby Sztuki walki i samoobrona

Gdańsk, Antoniego Dobrowolskiego 6

gien - opinia (1) Jeżeli chodzi o pracowników siłowni to są bardzo uprzejmi, zawsze... gien Genialna promocja ! Ale tylko dla ułomnych (3) 1 miesiąc za 149 zł, 3 miesiące za jedyne 447 zł (oczywiście płatne z góry).... koks Co to za cennik? (5) Cieszylem sie, ze powstalo nowe miejsce tego typu na morenie, ale oferta... Zniesmaczony
masakra (1) masakra, jakis prostak za lada, co drugie slowo wypowiedziane z ust tego pana... Goska słabo (1) Uważam, że obsługa w lokalu jest świetna. Ludzie są bardzo mili i pomocni.... bez komentarza Rewelacja (3) To wspniały klub z wykwalifikowaną i uśmiechniętą kadrą, która służy pomocą w... Magdalena Fitness (1) Chodze na zajecia fitness 3 razy w tygodniu jeszcze nigdy tak intensywnie nie... Marta Wszystko na plus (1) Bylem na wielu siłowniach w swoim życiu dobrych i gorszych zdecydowanie tą... Łukasz Bardzo dobrze (1) Bardzo fajne miejsce, szczególnie fachowa i przyjemna obsługa. Dobry klimat i... LewAbalkin Klub Fitness (1) Odwiedzilem klub w zeszlym tygodniu , karnet kupiłem za drugim razem. Jestem... Adam Spodobało mi się :) (1) Nigdy nie lubiłam siłowni-głównie dlatego że nie wiedziałam do końca jak... Aśka Polecam (1) Siłownia bardzo porządna. W końcu można przećwiczyć wszystkie partie... Marcin opinia bywalca różnych fit- klubów i siłowni (3) Ucieszyłem się jak powstała siłownia w tym miejscu bo mam niedaleko, jednak... bozo gorąco polecam (1) wszystkim polecam skorzystanie z klubu , od niedawna uczeszczam na zajecia... Karina Polecam (1) Jestem stałym klientem klubu. Głównie korzystam z siłowni i muszę powiedzieć,... Adam iza - opinia (1) Odwiedzilam wiele silowni,nim zdecydowalam sie na jedna.A ta juz po... iza Dobrze ale ... (3) Siłownia - moim zdaniem za dużo sprzętu na małej powierzchni. Sprzęt nowy ale... Rock porazka (5) golden gym - porazka po całosci!!! moze i faceci z silowni sa zadowoleni ale... a. Wszystko świetnie... (2) Fajnie, że powstało takie miejsce na Morenie - ale jednak - warto by było... Gosia spoko:) (1) miły klimat, przesympatyczna i sliczna obsługa, jak na to miejsce to miło się... G.