opinia bywalca różnych fit- klubów i siłowni
Ucieszyłem się jak powstała siłownia w tym miejscu bo mam niedaleko, jednak po pierwszej wizycie, nie jestem w 100% zadowolony. Po pierwsze znając jakosc innych tego typu obiektów spodziewałem się więcej po tym miejscu. Piersze wrażenie pozytywne, czysto, schludnie, duzo sprzętu. Jednak to nie jest tak kolorowo, sprzętu jest po prostu za dużo, na takiej powierzchni, szatnie za mała, wąskie,szafki za małe nie miesci się torba sportowa i kurtka, beznadziejny sposób uruchamiania pryszniców i i wody w zlewie, wszystko czasowe, mniej wiecej kilka sekund (rozumiem ze to ma byc oszczedność)ale to strzsznie przeszkadza korzystać, brak miejsca, gdzie można wyschnąc i naprzykład posiedziec na lezaku, wycierasz sie w szatni gdzie inni wchodza z butami, albo w łazience koło ubikacji bo jest w jednym pomieszczeniu z prysznicami - beznadziejne!!! sauna jest, ale jest źle zaprojektowana zła wysokość siedziska i niewygodnie się siedzi, poza tym trzeba zamówić zeby wejsc, muszą ja włączyć, brak osobnego wejscia do sauny z szatni, trzeba wyśc z szatni, brak prysznica przy saunie (tylko wspomniany wyżej przy ubikacji) ogólnie chodze tylko na siłownie bo sprzęt jest ok.