Sylwia - ocena (1) Nie polecam zakupów w tym sklepie!!! Buty dla syna za 500 zł.farba na... Sylwia Joanna - ocena (1) Odzież piękna, ale obsługa tak niemiła i niepomocna, że odechciewa się tam... Joanna Aleksandra - ocena (1) Omijać szerokim łukiem.Pani bezczelna i nieuprzejma..Oglądając sukienki pani... Aleksandra
Alicja - ocena (1) Cudowne składy i piekne wzory. Kupuję co jakiś czas i nigdy się nie zawiodłam. Alicja Svitlana - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona. Wszystkie rzeczy ładnego gatunku. Pani Dorotka... Svitlana Leszek - ocena (1) Brak kontaktu telefonicznego Leszek Klient zadowolony - ocena (1) Butik Alika Gdynia rdeztiwa41, robiłam tam wczoraj zakupy, coś wspaniałego... Klient zadowolony Klient zadowolony - ocena (1) Butik Alika Gdynia rdeztiwa41, robiłam tam wczoraj zakupy, coś wspaniałego... Klient zadowolony Majka - ocena (1) Bardzo fajny sklep, potwierdzam i polecam! Majka Sylwia - ocena (1) Rewelacja .. Dobrze dotowarowany sklep. ! Sylwia Oleg - opinia (2) Polecam. Bardzo ładne rzeczy. A Pani Dorota, przemiła pani. Oleg Oleg - opinia (2) Ocena 10 Z10 I nie mniej. Polecam Oleg Zuzanna - ocena (2) Bardzo mi się podobało, przemiła obsługa i ciuchy w świetnym stanie, na pewno... Zuzanna Mona - ocena (1) Jak zwykle konkurencja nie śpi sklep super Mona Magda - ocena (1) Kupuje tu ubrania w miarę regularnie. Są bardzo dobrej jakości, fajnie się... Magda Klient - ocena (1) Mały przyjazny dla klienta regulamin sklepu ,obsługa pracuje za karę, towar... Klient Zadowolona klientka - opinia (1) Bardzo fajny sklep, dla Pań o słusznych gabarytachobsługa profesjonalna. Polecam Zadowolona klientka tamara - opinia (1) Super sukienki z bawełny 100% tamara Maria - opinia (1) Dramat zwrot towaru zakupionego dzień wcześniej tylko na kartę upominkowa ,w... Maria afffffh - opinia (1) tak jak widać po gwiazdkach, nie polecam tego miejsca afffffh