obcy - opinia (1) Obsługa niemiła i opryskliwa. Pracują jakoby za karę. Klienci nie mogą... obcy Roman - opinia (1) Najlepszy sklep z damską odzieżą jaki widziałem w Gdańsku! Doskonały... Roman Michał - opinia (1) Niezwykle przemiły i profesjonalny personel, fantastyczne produkty. Co prawda... Michał
T - opinia (1) Bardzo miła rodzinna atmosfera. Polecam T Sklep nie uwzględnia zwrotów (2) Sklep nie uwzględnia zwrotów pomimo paragonu i nie oderwanej metki , prawo... Urszula Paczoch Reklamacje w Monnari to koszmar (1) Dział reklamacji, to kpina z klientów. Reklamowałam torebkę, którą... Małgorzata Janus Praca (1) Nie polecam Pinko Klif Gdynia !!! co innego mówią na rozmowie.A mianowicie... Kasia Wcale niezłe ubrania w dobrej cenie (1) W sklepie nabyłam dwie sukienki (jak wynika z metek made in Italy) i bardzo... Aleksandra polecam i nie polecam (1) Ubrania naprawdę godne polecenia. Jakość bez zastrzeżeń, ceny ok. Wszystko... Emilia Super Butik (1) Polecam te miejsce w 100% ciekawy firmowy asortyment w rozsądnych cenach Sebastian Fajny sklep (1) Od jakiegoś czasu korzystam z usług sklepu, często online. Jestem zadowolona... Sabina Libich Bardzo nie miła obsługa (1) Obsługa opryskliwa, w sklepie wielki haos i bałagan Klientka Super sweterki na święta (1) Mały outlet z fajnymi ciuchami w przystępnych cenach. Jestem bardzo... Krzysztof Niemiła obsługa (1) Miałam okazje być nie mile obsłużona w Galerii Bałtyckiej, Pani( mniej... kamila Guess w Ubierzsie.com (1) Uwielbiam produkty marki Guess, ale nie lubię przepłacać, dlatego kupuję w... Jola Jedyne i niepowtarzalne miejsce! (1) Ten sklep odmienił Oliwę! Pani Monika to przemiła osoba, która potrafi ubrać... Zofia obsługa (1) bardzo niemiła obsługa, wstyd gosc Dramat (1) Dramat obsluga dramat kierownictwo w sklepie nieporządek i obsługa wiecznie... Angela Wspaniały sklep, wyjątkowa odzież (1) Wspaniały sklep, wyjątkowa odzież, nieszablonowe propozycje odzieży dla... Marta Bielizna xxl (1) Szukałam bielizny wyszczuplającej pod sukienkę i dostałam w tym butiku.... Ania