Super Butik (1) Polecam te miejsce w 100% ciekawy firmowy asortyment w rozsądnych cenach Sebastian Fajny sklep (1) Od jakiegoś czasu korzystam z usług sklepu, często online. Jestem zadowolona... Sabina Libich Bardzo nie miła obsługa (1) Obsługa opryskliwa, w sklepie wielki haos i bałagan Klientka
Super sweterki na święta (1) Mały outlet z fajnymi ciuchami w przystępnych cenach. Jestem bardzo... Krzysztof Niemiła obsługa (1) Miałam okazje być nie mile obsłużona w Galerii Bałtyckiej, Pani( mniej... kamila Guess w Ubierzsie.com (1) Uwielbiam produkty marki Guess, ale nie lubię przepłacać, dlatego kupuję w... Jola Jedyne i niepowtarzalne miejsce! (1) Ten sklep odmienił Oliwę! Pani Monika to przemiła osoba, która potrafi ubrać... Zofia obsługa (1) bardzo niemiła obsługa, wstyd gosc Dramat (1) Dramat obsluga dramat kierownictwo w sklepie nieporządek i obsługa wiecznie... Angela Wspaniały sklep, wyjątkowa odzież (1) Wspaniały sklep, wyjątkowa odzież, nieszablonowe propozycje odzieży dla... Marta Bielizna xxl (1) Szukałam bielizny wyszczuplającej pod sukienkę i dostałam w tym butiku.... Ania Świetna obsługa (1) Panie potrafią bardzo dobrze doradzić, pytają na jaką okazję ma być sukienka,... Małgorzata Chamstwo obsługi.... (1) Bardzo niesympatyczna obsługa. Sprzedawczyni robi łaskę jezeli musi udzielić... Joanna Polecam (1) Koleżanka poleciła mi ten sklep. Ładne ubrania,duży wybór. Warto odwiedzić . Andzia ELEGANCKIE UBRANIA (1) Kupiłam sukienkę na wesele w rozmiarze 54. Jestem bardzo zadowolona. Szczerze... Jadwiga DUŻE ROZMIARY (1) Serdecznie Polecam ten sklep. Piękne ubrania, wysoka jakość... Maria obsługa porażka (1) nigdy nie wstawiam negatywnych opinii starając się o wyrozumiałość dla... katarzyna Warto zajrzeć :) (1) Fachowa ,przemiła obsługa.Duży wybór.Polecam. Isabel Bardzo niemiła obsługa (1) Wielki problem ze zwrotem towaru, niemiła obsługa, która nie potrafi... Niezadowolona klientka Szok!!!! (1) No niestety brak kompetentnych ludzi na wysokim poziomie kultury wobec... Magda