Asia - opinia (1) Polecam, kupowałam kilka razy, mają bardzo dużo ciekawych propozycji jeśli... Asia Gabryjela - opinia (1) Super wybór ubrań w dobrych cenach, w tym momencie już wiele świetnych... Gabryjela Amelia - opinia (1) Bardzo ciekawe miejsce z oryginalną modą od sprawdzonych marek. Czuć prestiż! Amelia
Monika - opinia (1) Wszystko co kocham w jednym miejscu! Bogaty i różnorodny asortyment to... Monika kruszynki xxxl - opinia (1) Polecam. Duży wybór jeansów dla kobiet i mężczyzn zwłaszcza w dużych... kruszynki xxxl Jane - opinia (1) Very poor quality, high price. Personnel very uneducated. Jane ANETA - opinia (1) Obsługa na najniższym poziomie. Kilkakrotnie trafiłam na bardzo niemiłą... ANETA Joanna - opinia (1) Profesjonalna i miła obsługa. Materiały wysokiej jakości, szeroka oferta... Joanna Sylwia - opinia (1) Super miła Pani w długich włosach. Szybkie i satysfakcjonujące zakupy. Dziękuję! Sylwia Željko Legac - opinia (1) Excellent shop Very good and quality cloth High standard Željko Legac obcy - opinia (1) Obsługa niemiła i opryskliwa. Pracują jakoby za karę. Klienci nie mogą... obcy Roman - opinia (1) Najlepszy sklep z damską odzieżą jaki widziałem w Gdańsku! Doskonały... Roman Michał - opinia (1) Niezwykle przemiły i profesjonalny personel, fantastyczne produkty. Co prawda... Michał T - opinia (1) Bardzo miła rodzinna atmosfera. Polecam T Sklep nie uwzględnia zwrotów (2) Sklep nie uwzględnia zwrotów pomimo paragonu i nie oderwanej metki , prawo... Urszula Paczoch Reklamacje w Monnari to koszmar (1) Dział reklamacji, to kpina z klientów. Reklamowałam torebkę, którą... Małgorzata Janus Praca (1) Nie polecam Pinko Klif Gdynia !!! co innego mówią na rozmowie.A mianowicie... Kasia Wcale niezłe ubrania w dobrej cenie (1) W sklepie nabyłam dwie sukienki (jak wynika z metek made in Italy) i bardzo... Aleksandra polecam i nie polecam (1) Ubrania naprawdę godne polecenia. Jakość bez zastrzeżeń, ceny ok. Wszystko... Emilia Super Butik (1) Polecam te miejsce w 100% ciekawy firmowy asortyment w rozsądnych cenach Sebastian