Świetna obsługa (1) Panie potrafią bardzo dobrze doradzić, pytają na jaką okazję ma być sukienka,... Małgorzata Chamstwo obsługi.... (1) Bardzo niesympatyczna obsługa. Sprzedawczyni robi łaskę jezeli musi udzielić... Joanna Polecam (1) Koleżanka poleciła mi ten sklep. Ładne ubrania,duży wybór. Warto odwiedzić . Andzia
ELEGANCKIE UBRANIA (1) Kupiłam sukienkę na wesele w rozmiarze 54. Jestem bardzo zadowolona. Szczerze... Jadwiga DUŻE ROZMIARY (1) Serdecznie Polecam ten sklep. Piękne ubrania, wysoka jakość... Maria obsługa porażka (1) nigdy nie wstawiam negatywnych opinii starając się o wyrozumiałość dla... katarzyna Warto zajrzeć :) (1) Fachowa ,przemiła obsługa.Duży wybór.Polecam. Isabel Bardzo niemiła obsługa (1) Wielki problem ze zwrotem towaru, niemiła obsługa, która nie potrafi... Niezadowolona klientka Szok!!!! (1) No niestety brak kompetentnych ludzi na wysokim poziomie kultury wobec... Magda Dobry produkt w dobrej cenie. (1) Ręcznie wykonane, dobre materiały i oryginalne wzory. Gorąco polecam. Maja Sukienka rewelacja (1) Kupiłam świetną sukienkę polecam. Dobrze mi doradziła sprzedająca. Polecam Małgosia POLECAM (1) Bardzo fajne, wyszukane ubrania, buty, torebki. Każda kobieta znajdzie dla... Piniu Polecam (1) Fajne ciuchy, super obsługa iwona Personel do wymiany (1) Lubię ten sklep ze względu na asortyment, ale odechciewa mi się robić zakupy... Karolina Fatalna obsługa (1) Okropne, naburmuszone, nieuprzejme, nieusmiechniete sprzedawczynie!!! Pracują... Izabela Super (1) Największy wybór spodni w całym Trójmieście... Młodzież, starsi, szczuplejsi,... Paweł z rodzinką Polecam (1) Piękna kolekcja, wysoka jakosc, projekty indywidualne nie dostępne nigdzie... Aneta W końcu! (1) W końcu pojawił się sklep, w którym naprawdę można zaopatrzyć się w ubrania... Michał Witamy w PRL-u (1) Wyjątkowo niesympatycznie. Podejście do klienta jak do intruza, który śmie... klientka Jeden z lepszych (1) Jeden z lepszych sklepów z sukienkami w okolicy. Ceny przystepne, szeroka... Klaudia