Doskonały sklep! (1) Jestem bardzo zadowolona z oferty sklepu i obsługi. Można kupić perełki za... Alexandra Oby więcej takich butików w Polsce !! (1) Polecam butik MarkoweUbrania.com osobom które cenią sobie modne ubrania, ceny... Seba Żenada!!! Fatalna obsługa!!! (1) Absolutnie zgadzam się z opinią przedmówczyni, co prawda wprowadzona została... B.
Serdecznie polecam Butik Vertigo!!!! (1) Wszystko bardzo profesjonalnie. paula22 wszystko co miłe w jednym miejscu (1) Bardzo miła obsługa, towar świetnej jakości. Przepiękne buty, torebki i... lady DI Uwaga na dziurki po klipsach! (1) Masakra z tymi dziurkami po klipsach. Radzę uważać i zwracać uwagę! Ostatnio... alikru Jagoda - opinia (1) Jestem zachwycona tym miejscem. Polecam ten sklep każdej puszystej Pani.... Jagoda Evelina - opinia (1) Polecam w stu procentach. Wszystko mnie zachwyciło w tym miejscu: obsługa,... Evelina naburmuszona obsluga (1) Lubie Pepco,korzyatam z fajnych cen artykulow gospodarstwa domowego,ale... dobombo Sonia - opinia (1) Trafiłam do tego sklepu zupełnie przypadkiem, ale już teraz wiem, że zostanę... Sonia Nowak - opinia (1) Jeśli miałabym wskazać jeden ulubiony sklep z odzieżą dla puszystych na... Nowak Mary - opinia (1) Sklep, który spełnił wszystkie moje oczekiwania! Styl, jakość, fachowość w... Mary polecam (1) Zawsze można kupić fajny ciuch w przystępnej cenie, dobry jakościowo :-) AL zuza - opinia (3) Ładne, kolorowe, gustowne dla większych Pań. zuza ElizaMa. - opinia (1) Serdecznie polecam. Pełen profesjonalizm. Ogromna, fachowa, przemiła pomoc w... ElizaMa. DariaM - opinia (1) Jestem mile zaskoczona bogatą ofertą sklepu b-maxi. Każda puszysta Pani na... DariaM Świetna obsluga (1) Pan sprzedawca pierwsza klasa. Doradzi, podpowie, sympatyczny. Na pewno wrócę... Michu26 Angelika Jankowska - opinia (1) Korzystam z usług tego salonu od bardzo dawna i jeszcze się nie zdarzyło,... Angelika Jankowska super sklep:) (1) wyjątkowe miejsce markowe dodatki np.apaszki Michaela Korsa, kosmetyczki Anny... KAJA Hanka - opinia (1) Według mnie jest to jeden z najlepszych sklepów tego typu na Pomorzu. Jestem... Hanka