Sklep (1) Naprawde bardzo fajne ciuchy, fajna i miła obsługa i nie drogo ;) Asia Małgorzata - opinia (1) Sklep znalazłam w internecie, tego samego dnia udałam sie do niego i od razu... Małgorzata Lubie (1) ;) Janina
Juvena - nie polecam (4) Mają strasznie dużą marżę narzuconą. Miła obsługa - tylko da wybranych... klientka Beata z Gdanska - moja pozytywna opinia (1) Chciałabym wyrazić swoją jak najbardziej pozytywną opinię o tym sklepie, a w... Beata juvena (1) To jedyny sklep w trómieście gdzie można się kompleksowo dobrze ubrać. Miła,... mira Wesołych Świąt (1) Pragnę złożyć wszystkim panią ze sklepu Juvena najserdeczniejsze życzenia z... Klientka brak szacunku dla klienta! (1) Dzisiaj byla jakas ... baba z obslugi co latala po sali i wrecz wyrywala... dzabeczka@wp.pl super sklep !! (1) Właścicielka jest niesamowita, bardzo dobrze doradzi, zawsze służy pomocą, w... Marta polecam!! (1) świetny wybór sukienek :) marki są faktycznie angielskie i to te z... karolina Sympatycznie (1) Dobre jakosciowo rzeczy w fajnej cenie. Miła i kompetentna obsługa i jeszcze... Stała klientka cos porzadnego (1) ubrania w dobrym gatunku eleganckie a jednoczesnie nie przeladowane rozne... Danka brak słów (1) bardzo niemiła obsługa, szczególnie pani w krótkich blond włosach; ja... klientka super ciuszki (1) :) ania Super miejsce (1) Polecam zakupy w tym sklepie. Znalazłam świetny upominek dla mojej mamy, a... Magdalena Fajny sklepik, atrakcyjne ceny. Polecam!!!!!!!!! (1) Sprzedawana odzież faktycznie jest w niskich cenach, duży wybór ciuszków. No... Wiola sklepy newyorker (6) gdzie sa sklepy new yorker w gdansku?? juras ogolnie niezadowolona (1) ten salon ma dosyć duży wybór, ale stanowczo niemila i niechetna do pomocy... klientka Bardzo dobra (1) Sklep bardzo dobry. Dużo towaru dobrej jakości. Miła obsługa. Gosia