Guess (1) Bardzo profesjonalna obsługa, same superlatywy gorąco polecam !!! Helena Polecam!!! (1) To były moje pierwsze, ale na pewno nie ostatnie zakupy w tym sklepie.... aktorka super (1) zawsze tu kupuje i bede poniewaz jest super obsluga i duzy wybor towaru klient
Polecam wszystkim paniom, a w szególności "Puszystym" (1) Kochane "Puszyste"- ten sklep posiada asortyment , gdzie każda z nas znajdzie... Halina Bardzo jestem zadowolona (1) Byłam kilka dni temu na zakupach w Madisonie.Poszukiwałam fajnych dobrze... Katarzyna Super butik (1) Zachęcam każdą kobietę do odwiedzenia tego butiku. Super ciuchy oraz miła... Pati WYJĄTKOWO NIEUPRZEJMA OBSŁUGA (1) zostałam wyjątkowo nieuprzejmie potraktowana podczas reklamacji towaru przez... Zbulwersowana Klientka Takich cen szukałam (1) Witam, Zawsze się bałam zakupów przez internet. W moim rozmiarze (noszę 52)... Irena agata (1) nie jestem zadowolona bo nic ciekawego niema ja kopuie na promocjach... aga Bardzo dobry butik (1) Polecam innym paniom szukającym eleganckich ciuchów w dużych rozmiarach. Duży... Julia Katastrofa (1) Byłam świadkiem w sklepie zupełnego braku porozumienia w języku angielskim... Czarna wdowa opinia (1) Panie pracujące w sklepie bardzo miłe i sympatyczne. Nie ich wina ze obecna... Pani SUPER CIUCHY W NISKIEJ CENIE !! (1) Duży wybór prosto od największych projektantów, do tego akcesoria i po bardzo... Jaro Tego mi brakowało !! (1) W Sopocie dawno powinien powstać taki sklep, ciekawe ubrania czołowych... Sabina ciekawy asortyment (1) Z polecenia koleżanki trafiłam do tego sklepu.Jestem mile zaskoczona -... TERESA super (1) super "inne" ciuchy w atrakcyjnych cenach. Jakosc bardzo dobra, duzy wybor,... kp byłem tam! (1) byłem, tak fajny pomysł na sklep coś czego nie ma w trójmieście jeszcze!... Boryan Super! (1) Pomijam ciuchy, biżu i obrazy, ale dziewczyny w sklepie są przemiłe. Naprawdę... Aga To magiczne miejsce (1) Wspaniałe właścicielki, przemiłe i kontaktowe. Miejsce znakomicie wpisuje się... Kamila CO ZUPEŁNIE INNEGO! (1) Serdecznie polecam, jest naprawdę wyjątkowy! Piękne są te ich ubrania, o... JoAnna