Kocham!!! (1) Jak zwykle nie zawiódł mnie sklep pH centrum w Gdyni... Daria Gorąco polecam (1) Bardzo miła obsługa, ceny rewelacyjne, rzeczy na każdą kieszeń. Kazdy może... Agata Bardzo miła obsługa atmosfera... (1) Byłam raz, latem i niestety nie mialam dobrego zdania przez ekspedientke,... Agata
Najlepiej! (1) Mój ulubiony sklep, z którego nie da się wyjść z pustymi rękami a przy okazji... Ewa Cudowne piękne sukienki mega zadowolona (1) Kupiłam kolejna sukienkę w tym sklepie . Suknie są piękne i niepowtarzalne.... Karolina bardzo miło (1) Rok temu dostałam w prezencie okulary Gepetto zakupione w tym sklepie.... es obsluga ponizej krytyki (1) dziś odwiedziłam ten sklep po raz pierwszy i wiem ze dzięki "bardzo... gdańszczanin Szałowe nic... (1) Pierwsze co się rzuca w węch ( owszem, nie o to chodzi w butiku odzieżowym )... chciałaby dusza do raju Obsługa (1) Na dziale dziecięcym niestety bardzo niemiła obsługa. Byliśmy parę razy... klient Polecam (1) Miła obsługa. Niepowtarzalne kolekcje. Styl i elegancja Bożena masakra!!!!!!!!!! (2) nie polecam!!!, OSTRZEGAM !!! kupić można szybko i tanio, jeśli cokolwiek... Agnieszka P. Gdańsk (1) Kiepskie wadliwe produkty. Sukienki po praniu się zniekształcaja. Takie... Zzara Nie polecam zakupów w tym sklepie (1) Jak to włoska odzież z niskiej półki ... bardzo słabej jakości. W przypadku... Konsument Tanio, kolorowo i przyjemnie (1) Są to bardzo tanie i ciekawe rzeczy, ładnie zaprezentowane. Obsługa jest... ewa12 Nie polecam (1) Ogólnie to nic specjalnego, słaby gatunek ubrań. A obsługa pozostawia wiele... Agnes w sklepie małą bałagan i nieodpowiedzialną obsługę (1) Kupiłam płaszczyk w promocji, zapłaciłam za niego 199 PLN, chociaż wydawało... Kamila Sklep Timeout Gdansk (1) fantastyczne rzeczy, nie takie jak ze znanych sieciowek. Orginalne wzory... Katarzyna Rewelacyjny towar, zaskakująco niskie ceny, przemiła obsługa. (1) Co prawda sklep istnieje dopiero od miesiąca i nie mają jeszcze zbyt dużego... Aleksandra Świetny sklep (1) Wpadam tam raz na jakiś czas i zwykle coś kupuję. Ceny większości towarów są... PaulinaAlicja Żenada (1) Byłam wczoraj w Rivierze na zakupach w ttm sklepie. Nie dość, że Pani na... Niezadowolona