Oferty

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czytam to forum - dowiedziałam się paru ciekawych rzeczy - mam prośbę do firm zaglądających na forum o przesłanie ofert. Interesują mnie prezenterzy muzyczni, zdjęcia, filmowanie, oraz inne ciekawe propozycje - zaproszenia będziemy wykonywać raczej sami. Mam nadzieję, że mam w czym wybierać - termin ślubu 15 lipiec 2005 r. - tak to nie pomyłka - w piątek, gdyż dostałam atrakcyjną zniżkę od restauracji - wszystkie soboty w lipcu są już zajęte. Proszę o przesyłanie ofert mailem - naczytałam się już trochę, nie chcę wywoływać kolejnej niepotrzebnej dyskusji na forum. Mam nadzieję, że mogę liczyć na jakieś rabaty.

pozdrawiam Elwira
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Oferty

Witam serdecznie ja co prawda nie mam nic do zaoferowania ale chcsiałabym dowiedziec sie w jakiej restauracji organizujecie wesele?

Iga napisz na priv - podam ci informacje, przy okazji dziękuje wszystkim firmom za oferty - na razie robię wstępny rekonesans, podejmę decyzję do świąt po rozmowach z drugą połową

pozdrawiam

Elwira

Dołączam sie do próśby :) Gdybym mogła prosić fotografów i zespoły muzyczne o oferty byłabym wdzięczna :)

Warbuziak - podaj datę swojego ślubu, bo jeśli chodzi o wakacje, to tylko co poniektóre daty są wolne. Poza tym jeszcze o mail'u zapomniałaś.
Pozdrawiam serdecznie!!

fotografia ślubna

nie podała Pani e-maila... oferta fotograficzna na stronnie www... FOTOGRAFIA ŚLUBNA - zapraszam

Re: fotografia ślubna

już jest mój email :) ślub 7 lub 14 maja :)
dziękuję

ja wszystkim zainteresowanym moge podac namiary na super kamerzyste i montazyste - bo jak wiemy samo kamerowanie nie wystarczy.:)

ja bardzo szukam kamerzysty na sierpnień, bardzo proszę o namiary aganus@o2.pl :o)

dołączam sie do prośby

Super, ja też poproszę o oferty (szczególnie filmowanie, zdjęcia i orkiestra lub DJ) - najlepiej: co i kto oferuje, jakie ma doświadczenie, no i oczywiście za ile :-) - dzięki ! - na maila: anka1982@vp.pl

wyslalam namiary na kamerzyste do zainteresowanych:)chyba do wszystkich:)

Anka82 napisał(a):

> Super, ja też poproszę o oferty (szczególnie filmowanie,
> zdjęcia i orkiestra lub DJ) - najlepiej: co i kto oferuje,
> jakie ma doświadczenie, no i oczywiście za ile :-) - dzięki ! -
> na maila: anka1982@vp.pl

PROSZĘ PISAĆ NA: aniasowa1982@tlen.pl - bo na wp są jakieś problemy i nic nie dochodzi

NIC? :-(

wyslalam jeszcze raz...moze tym razem doszlo:)

Dostałam info od Oliwki - czy to od ciebie "Zagniewana"? - działa tylko ten drugi adres :-(

Zagniewana,

Niestety nie dostałam namiarów na kamerzyste, spróbuj jeszcze raz wysłac na adres

e_ll_e@wp.pl

dziewczyny to z moja poczta bylo cos nie tak....teraz to juz chyba doszlo co??:)