Off Fashion

Salony mody ślubnej

Gdynia, Wielkopolska 76

Polecam! (1) Piekne suknie, wspaniala obsluga. Nie czulam presjii ze strony Pan, tylko... Monika Za długa sukienka (1) Swoją suknię ślubną nabyłam właśnie w salonie off fasion Ogólnie jestem... Paulina najpiękniejsze suknie w Trójmieście (1) Salon o bogatym asortymencie, suknie piękne i najbardziej oryginalne wśród... Magda
polecam (1) Bardzo profesjonalna obsługa, która nie starała się w żaden sposób naciągać... Dorota Ukłon dla autora/ki projektów (1) Suknie są ,jak z bajki.Wybór modeli,wzorów,kolorów ogromny. Ponad 10 lat temu... stała klientka Skandaliczna obsługa (2) Ogólnie byłoby OK. Suknie mają ciekawe, nietypowe. Jednakże już od progu... Panna Młoda Przyszła Panna Młoda - opinia (1) Udało mi się przymierzyć sukienkę, którą sobie wypatrzyłam, bez umawiania się... Przyszła Panna Młoda Polecam Paniom szukających sukni z górnej półki (1) Miła obsługa ze strony każdej z Pań. Ostatnio natrafiłam na totalne... Aleksandra polecam dla Pań które się wahają!! (1) Jak dla mnie najlepszy salon w jakim byłam. Przymierzałam mnóstwo sukien,... Kamila Szczerze polecam! (1) Naprawdę polecam ten salon, byłam w kilku salonach, ale obsługa w tym była... Sophie12 Super! (1) Miło, sprawnie, fachowo. Serdecznie polecam!!! Dominika Jeden mały (1) o pięknych sukienkach w salonie słyszałam juz dawno tak wiec postanowiłam się... przyszła panna młoda miło i solidnie (1) Panie bardzo miłe,dobrze zorientowane i poinformowane.Nie ma problemu z... asia Panna Młoda - opinia (1) Polecam ten salon z czystym sumieniem. Obsługa bardzo miła i kompetentna.... Panna Młoda SŁABA OBSŁUGA (1) Zakupiłam w salonie przepiękną suknię ponieważ mają tam duży wybór i i nie... glodowo Suknia marzeń (1) Dzięki temu, że salon jest na głównej ulicy Gdyni mogłam oglądać swoją... Suska kacholec - opinia (1) Piekne modele sukien,duzy wybor nietypowych kreacji na ten jedyny dzien.... kacholec Gorąco polecam !!! (1) Moje przygotowania do ślubu trwały zaledwie 2 miesiące - większość salonów... Aldona Moja opinia (1) Suknie są przepiękne, każda inna, żadna nie jest do siebie podobna!orginalne.... Agnieszka Boruc sukienka jak z bajki (1) Juz za 3 miesiace zaloze moja sukienke. I jestem pewna, ze piekniejszej... han