Ognisko

Termin: 24 sierpień godzina najprawdopodobniej 18.00
Zasady takie jak na poprzednich ogniskach. Miejsce to samo co poprzednim razem.
Zrzutkę na drewno i jego transport (jak mniemam) zorganizuje Sadyl w odpowiednim czasie.
Ja tradycyjnie załatwię niezbędne pozwolenia.
Jak zwykle impreza ma charakter otwarty więc wszystkich chętnych serdecznie zapraszam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ognisko

Sadyl-ku:) dziękuję za hasło:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdjątka z aparatu Crossa:
http://sadyl.vot.pl/docs/Ogn130824X.zip
(19,3 MB - 175 zdjęć)

Rozpoczynam wysyłkę hasełka do osób, które dobrze znam i do których mam maila.
Pozostałe osoby proszone są o zgłaszanie się do mnie na priv, podanie imienia, nicka, adresu e-mail oraz krótkiego opisu swojego wygladu na ognisku np. "rude włosy, okulary, latex" :D
Będzie to mi przydatne przy tworzeniu albumika rodzinnego (ale album to już nie dzisiaj i pewnie też nie jutro..)
I żeby nie było zrzędzenia: po ściągnięciu zdjęć proszę mi napisać, z którego zdjęcia (nazwa pliku) mam wziąć facjatę danej osoby do albumu. Jeśli nie dostanę takiej informacji, daję losowo wybrane (a przy moim szczęściu przeważnie jest to to najgorsze :])

"...że się mu nie chce iść do sklepu po piwo:p"

Dlatego należy mieć w domu odpowiedni zapas. :)

No ba, jak się chce i ma się ochotę to można nawet więcej. Kilka lat temu robiłem sobie spacerki Chełm-Gdynia-Chełm i jeszcze po Gdyni się kręciłem kilka godzin. A są tacy co potrafią przez całą Polskę przejść by... no nie ważne, bo znów będzie że czyjś światopogląd obrażam:p

Zatem wszystko sprowadza się do tego czy komuś się chce, czy nie;) A czasem człowiek jest tak zmęczony i zniechęcony egzystencją, że się mu nie chce iść do sklepu po piwo:p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gdynia inny świat, Wejherowo daleko bez przesady jak naprawdę się chce to rozwiązanie się znajdzie :P

Faktem niepodważalnym jest że zmotoryzowany jest łatwiej. Ostatnio jednak wsadziłem zadek na rower i byłem np. wczoraj w Gdańsku Brzeźnie, tak z Rumi do Gdańska i z powrotem 1h20min zajmuje przejechanie w jedną stronę. Na spokojnym luzie można zmieścić się w 2h i też się dojedzie. No lub pociągiem w jedną stronę (rower za free się przewozi) a powrót rowerkiem :)
Pytanie jest jedno jak mocno chce się ktoś zmęczyć aby dobić do celu :D

"Bo Gdynia to już inny świat."

Pozdrawiam z innego świata :)

Niestety, z Wejherowa to kawał drogi :) A jeszcze powrót... :) Ale na brak osób nie możecie narzekać ;)..........

V.......po pierwsze masz "wsparcie" w osobie Matta który chyba z tamtych(twoich) rejonów przyjeżdża .
........po drugie ,moje zaproszenie jest aktualne ,więc możesz sobie
wybrać który pokój zechcesz ,plus możemy rozbić namiot w ogródku.

>>>>>Ale na brak osób nie możecie narzekać ;)>>>>
narzekać ,nie .Ale kawa w Gdańsku ,zamiast w Gdyni - Tak (bezcenna)

@Tylkoja

To ładne zdjęcie Tobie wyszło na tym rowerze :)) Co do skm-z pełną świadomością rezygnuję z przygód w czasie nocnych powrotów :)

Bo Gdynia to już inny świat. My, tutaj w Gdańsku, to mamy autobusy i tramwaje - i tyle. A tam to oni je krzyżują!:p

"Jak ktoś jest zmotoryzowany to zawsze łatwiej się przemieszczać :) I nie trzeba patrzeć nerwowo na zegarek ;)"

Taaa , rowerem jechałem :) ale nocne przejażdżki skm'ką w tą i tamtą również mi się zdarzały , czasami to wyprawy pełne przygód ;)

Jak ktoś jest zmotoryzowany to zawsze łatwiej się przemieszczać :) I nie trzeba patrzeć nerwowo na zegarek ;)

"vilette, oczywiście że vilette, cóż za pomyłka, cóż za zniewaga, o ja niegodny stóp Twoich całować...

Na ale jak vilette nie rusza się poza Gdynię, a ja poza Gdańsk, to przepaść Sopotu ratuje nas przed footfetishem:d"

Anty , czasem jak je...esz komentarz to masakra :D
A w ogóle to nie wiem , po co Wam te granice w przemieszczaniu się ;)
Tak , żeby nie pozostać gołosłownym , że niby sam nie lepszy , oto dowód:
image

Bez przesady, nie czuję się znieważona ;) Jeszcze nie ;)

Bilety drogie do Gdańska są i odległość spora, ale czasami do Gdańska zaglądam, ale za dnia ;) Nawet kiedyś pracowałam w Gdańsku...

Ledwo bym przyjechała już bym musiała wracać ;) Wracanie skm wieczorem nie należy do moich ulubionych rozrywek ;)

Ale odbiegam od tematu i jeszcze dostanę burę, już raz mi się zdarzyło ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

vilette, oczywiście że vilette, cóż za pomyłka, cóż za zniewaga, o ja niegodny stóp Twoich całować...

Na ale jak vilette nie rusza się poza Gdynię, a ja poza Gdańsk, to przepaść Sopotu ratuje nas przed footfetishem:d
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Niestety, z Wejherowa to kawał drogi :) A jeszcze powrót... :) Ale na brak osób nie możecie narzekać ;)"

No tak , jeszcze w pojedynkę to w ogóle makabra . A na brak towarzystwa nikt nie narzeka przecież :D

Niestety, z Wejherowa to kawał drogi :) A jeszcze powrót... :) Ale na brak osób nie możecie narzekać ;)

"Tylkoja nie jest "nią", violette nie było. Krąg wolnych trafień się zacieśnia:p"

Nie jestem nią , Vilette dalej niż Gdynia się nie rusza ;] Zbiorowego zdjęcia nie posiadam a szkoda , tam łatwiej by było wskazać kto jest kim ;) Jeśli osóbka taka była obecna , to na pewno znajdzie się sposób na identyfikację . Ciekaw jestem , kto skrył się pod nickiem ~porządkowa ;>

violette może jakaś była, na pewno nie było vilette ;)

Tylkoja nie jest "nią", violette nie było. Krąg wolnych trafień się zacieśnia:p

Inne tematy z forum

pan szuka pana (12 odpowiedzi)

poznam faceta bi dzis

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (52 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

Sex... (11 odpowiedzi)

Sex, wszedzie, na bilbordach, na plakatach, w mediach. Czy to znak naszych czasow, czy towar, a...