Ognisko

Termin: 24 sierpień godzina najprawdopodobniej 18.00
Zasady takie jak na poprzednich ogniskach. Miejsce to samo co poprzednim razem.
Zrzutkę na drewno i jego transport (jak mniemam) zorganizuje Sadyl w odpowiednim czasie.
Ja tradycyjnie załatwię niezbędne pozwolenia.
Jak zwykle impreza ma charakter otwarty więc wszystkich chętnych serdecznie zapraszam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ognisko

"...a ona sobie coś wybierze:P"

Nie jestem nią , no chyba , że chodzi o kogoś innego :P Wszystkich obecnych to ciężko , przynajmniej jedną osobę z obecnych tam kojarzę jako nie biorącą udziału w forum ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla ułatwienia dodam, że mnie nie było, jeden nick mniej ;)

...a ona sobie coś wybierze:P

Proponuję wymienić wszystkich obecnych ;)

"POdacie mi haslo na meila ?bas-kus@wp.pl pliss ;P bo z tego co zrozumiałam to trzeba je wpisac po tych 50 sek :)"

Hasło to trzeba wpisać przy rozpakowywaniu ale właśnie , najpierw musimy wiedzieć kim jest osoba ~bb ;) Znaczy zweryfikować obecność na ognisku .

Najpierw identyfikacja- potem hasełko :-) bb
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

POdacie mi haslo na meila ?bas-kus@wp.pl pliss ;P bo z tego co zrozumiałam to trzeba je wpisac po tych 50 sek :)

Rozumiem już :)

Miałem taki okres w życiu, że chciałem poznawać nowych ludzi.
A te spotkania były tak jak tu, bez listy gości, i każdy mógł przyjść. Bywało że deklarowało się 10 osób, a przychodziło 60, bo poczta pantoflowa działa;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Anty, ja nie rozumiem zatem po co się pchałeś na takie wielkie zloty. Mi by to do głowy nie przyszło. Za to już wiesz czego nie robić w przyszłości :)

wielkie dzięki za zdjęcia :) choć się tym razem nie załapałam ;) w myśl zasady, kto późno przychodzi...
ale miło na Was popatrzeć :)

Jola, co do adresu - OK :)

A zdjęcia fajne wyszły :)

Chęć wsparcia jest zawsze szczera :-)
Napiszę Ci Arawis adres ,zobaczysz jak blisko jestem twojego domku

@ Tylkoja, Fasolka, dzięki za instruktaż :) Jolu, dzięki za chęć wsparcia :*, ale właśnie dałam radę :) nie przyuważyłam wcześniej, że miałam adblocka na tą stronę włączonego, więc po wyłączeniu zadziałało, tak jak mówiliście :).

@Jolka - niestety z własnym domem spotykam się jutro dopiero późnym wieczorem... :( (ale o przewodnikach pamiętam, więc albo wpadniesz do mnie kiedy indziej na herbatkę/kawę, albo zobaczymy się na ognisku, może tym razem uda Ci się je wziąć :)

Drugi link działa.Nie musisz się logować ,musisz chwilę zaczekać
(50sek),aż program zechce od Ciebie hasło.

Arawis jak jesteś w domu ,to jutro mogę podejść Ci pomóc.

Tylkoja nie denerwuj się ,bo złość piękności szkodzi :_)

Popatrz na mnie i sobie przemyśl moje słowa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jeszcze filmik mogłem nagrać ;D Nie , należy po prostu odczekać 50 sekund , po tym czasie zniknie odliczanie , będzie trzeba wpisać kod z obrazka , przycisnąć pobierz no i pobieranie powinno rozpocząć się samo .

@ Tylkoja - dzieki za hasło :), ale wracając do wątku ściągania zdjęć, czy ja się muszę zarejestrować na tym przeklejaj żeby te zdjęcia pobrać? Czy mogę to jakoś obejść...? Mi nie przekierowuje do pliku... :/

Trochę techniki i się gubię :P

"A Ty nie odpowiedziałaś na moje "pytanie". Jak wygląda kontakt z czterdziestoma osobami?"

Anty

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Ludzie "migrują" od jednej grupki ,do drugiej .
"Wymieniają się kiełbaskami " i innymi tego typu dobrodziejstwami.

Zasada jest jedna. Przychodzimy do ognicha i się przedstawiamy oraz
witamy. Zazwyczaj Sadyl jest pierwszy do witania i całowania (dziewczyn oczywiście) oraz 'nawijki" jeżeli ktoś jest nowy .
Jeżeli ktoś z nami siedzi a nie chce rozmawiać ,nie ingerujemy.
Albo wróci na inne spotkanie ,lub nie.
Spotkań mieliśmy mnóstwo ,łącznie z ekipami wyjazdowymi do
Tuchomka czy Borkowa pod namioty.
Wszystkie informacje na tematy wyjazdów,grilli są na forum.

"A Ty nie odpowiedziałaś na moje "pytanie". Jak wygląda kontakt z czterdziestoma osobami?"

Zależy jak bardzo kontaktowym się jest ale można się domyślać , że aby podejść do każdego i zacząć ciekawy dla obojga temat , to bardzo ciężka sprawa . W końcu inni też mogą się w tym czasie integrować lub robić coś innego . Poza tym coś w tym stylu , widuję chyba tylko na weselach , gdy kamerzysta podejdzie do każdego (każdej pary) i poprosi o parę słów oraz życzenia ;)

"Na poprzednim ognichu nie znaliśmy 5 śpiewaków (okazało się
że grupa z Redy przyjechała na zaproszenie Tylkoja)"

Ekhem , żebym zaraz nie zebrał bury , że zapraszam sobie ot tak ludzi ;] Z nimi było tak , że kolega wraz z kilkoma innymi , po prostu zadzwonił , będąc przy okazji w pobliżu a ja nie chciałem się urywać zbyt szybko , dlatego też pojawili się na ognisku ;)

"Większość znamy ,lubimy i cieszymy się ich obecnością ."
Bez niektórych to by nie było zabawy :D

Inne tematy z forum

Kochanka (207 odpowiedzi)

dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że...

male piersi (80 odpowiedzi)

ehh dreczy mnie to bo mam bardzo male piersi owszem mam meza ktory mowi ze mnie kocha taka ale ja...

Wynajmować czy na kredyt brać... Jak żyć? (183 odpowiedzi)

Co lepsze, a może co gorsze..?! Bawić się w wynajem, spłacać czyjś kredyt czy już lepiej zacząć...