Ognisko

Termin: 24 sierpień godzina najprawdopodobniej 18.00
Zasady takie jak na poprzednich ogniskach. Miejsce to samo co poprzednim razem.
Zrzutkę na drewno i jego transport (jak mniemam) zorganizuje Sadyl w odpowiednim czasie.
Ja tradycyjnie załatwię niezbędne pozwolenia.
Jak zwykle impreza ma charakter otwarty więc wszystkich chętnych serdecznie zapraszam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ognisko

Gdy ja już w końcu się z Wami spotkam... nie będę Wam słodzić potem na Forum ;p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witajcie :-)
Dzięki za miły wieczór/noc :D
Jesteście zgraną ekipą, otwartą na innych.
Miło było Was poznać :D

Po północy siedziałeś na ławce, ale już podsypiałeś. :)

Dzięki za ognisko :) Rzeczywiście frekwencja dopisała, o ile na poprzednim ognisku udało mi się zapamiętać imiona, tak tym razem było to ponad moje możliwości. Mnie chyba załatwiło picie zimnych napojów, bo dzisiejszy dzień spędziłam w łóżku z bólem gardła.

Ruda89 ja jak coś postanowię to tak jest:p a Tym razem miarka się przebrała;/ Nie piję wódki do swojego wesela. Czyli może i całe życie:D

Kac zabójca mnie prawie zabił :). Zdzisław, nie przejmuj się tą colą. Ty zabrałeś moją, ja zawinąłem od Wielkiego Elektronika. Bilans płynów się wyrównał :). Za to rano dziękowałem WE, że dała mi tą colę. Dzięki temu żyję.....słabo bo słabo, ale żyję...podsumowanie...było fajnie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ilonka, dzięĸiiiii:D
Słyszałam, że jeden z kubeczków został zmiażdżony... Jakby coś, zrobimy zrzutkę na nowe:)

TylkoJa, pRRRZzzemo, mam Waszą latarkę:D
Doprawdy nie wiem jak to się stało, ale możecie ją wykupić;)

A będąc w temacie, czy ktoś przygarnął mój bezcenny nóż? Zostawił się na ławce... :)

Dwie Agnieszki się już wypowiedziały w kwestii podsumowań i podziękowań, więc jeszcze pora na mnie, ażeby trójca była kompletna ;) (na swoje usprawiedliwienie dodam, że dopiero widzę się z kompem i netem po dzisiejszym wyjeździe na Kaszuby).

Właściwie to pierwsza i trzecia, zależy jak liczyć, ja zawsze byłam ta druga :P, z Moich Sióstr w Imieniu napisały to wszystko co i ja bym mogła, więc idę na łatwiznę i podpisuję się rękami i nogami !!! :)

A serio, to była bardzo sympatyczna impreza i wielkie dzięki dla Organizatorów i Uczestników !!! :)

PS. A jakby ktoś potrzebował jednak terapii dla świnki morskiej to ja jestem skłonna ją sterapeutyzować ;) !!!

> Prędko o alkoholu nie pomyślę;d

dobła, dobła a świstak siedzi i zawija w sreberka ;]

Jolu dziękuję ale nie trzeba. Jednak milusio by było gdyby się znalazły.
W końcu były nierozerwalnym gadżetem ostatnich spotkań :)

Ja się na szczęście ulotniłam tuż przed aktywacją programu 'pijana Paula' więc ogólnie...
..miło było ;)
Cieszę się, że wreszcie mogłam przybyć i takie tam, bla bla bla ;]

Chłopie z Mazur tydzień temu też mówiłam, że więcej dzień przed pracą nie piję i zawsze kończy się tak samo ;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chłop ...Ty to powinieneś mieć ksywę pojawiam się i znikam :-)
Teraz wiem kto mi się żalił ,że pół godziny nas szukał.
Faktycznie było to mocno przed północą .

Ilonko w razie czego ,to ja kubeczki odkupię :-(

Jeszcze jedno istotne zagadnienie :ZDJĘCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szczerze to nie... Film mi się urwał:D Pamiętam że gdzieś poszedłem i potem nie mogłem znaleźć ogniska;/ I zmarzem:D Ale jednego jestem pewien... Prędko o alkoholu nie pomyślę;d

Na pewno był to jeszcze 24 sierpnia, zresztą założyliśmy się o to, nie pamiętasz ? :D

Ktoś mi może powiedzieć o której mniej więcej odpłynąłem do krainy wiecznych marzeń?;/

>Kurcze- wiem która się zalogowała
Mam typ Zaspa .
Turkuć podjadek?

Jolu nie, ja tak szybko i pochopnie nie działam :) 'Siostry' Agnieszki miały łatwiej, bo obie logowały się już wcześniej. Ale kiedyś w końcu dopełnię formalności, obiecuję. No i muszę uważać, bo jeszcze ten turkuć podjadek się przyjmie i już zostanę na forum jako... 'robal'

Pozdrowienia dla Wszystkich!

I jeszcze z serii poszukiwany-poszukiwana

Kubeczki do mycia zębów, ktoś widział ? ? ?

Tylkoja gdzieś ją widziałam ale gdzie nie pamiętam :D

Platynowa, gdybyś poszukiwała swojego nożyka to się nie martw - żyje i miewa się świetnie :)

Myszka to samo tyczy się Twojej latarki :)

P.S. Kleptomanką nie jestem ;]

Wszystkim również bardzo dziękuję, zabawa była świetna, miło było poznać tylu nowych ludzi, nawet pewnego pana na A ;)

dzieki za miłe spotkanie, do nastepnego miłego
mam nadzieje że powstanie nowy wątek

Ja też bardzo dziękuję wszystkim za miły wieczór. Kasi ogromnie dziękuję za odwiezienie do domu :* Miło było spotkać tych których już znałam oraz poznać kolejnych forumowiczów (i nie tylko).
Sadyl to teraz do roboty make-up musisz robić :) a tak poważnie... to szczęście w nieszczęściu bo mogło się skończyć o wiele gorzej, nawet nie chcę sobie tego wyobrażać.

Ja tez wielkie dzięki - choć tym razem przybyłam późno i stosunkowo wcześnie się ulotniłam.
Chłop został odstawiony do Gdyni - więc mam cichą nadzieję, że trafił pod swój adres ;)
Sadylku - co Ty opowiadasz - rany kute po ognisku posiadasz???

Inne tematy z forum

rumia (23 odpowiedzi)

Jest tu ktoś z Rumi :) poznam miłego mężczyznę o wesołym zadziornym usposobieniu (wiek 27 -40 )...

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (87 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (54 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...