Ognisko

Termin: 24 sierpień godzina najprawdopodobniej 18.00
Zasady takie jak na poprzednich ogniskach. Miejsce to samo co poprzednim razem.
Zrzutkę na drewno i jego transport (jak mniemam) zorganizuje Sadyl w odpowiednim czasie.
Ja tradycyjnie załatwię niezbędne pozwolenia.
Jak zwykle impreza ma charakter otwarty więc wszystkich chętnych serdecznie zapraszam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ognisko

Gdy ja już w końcu się z Wami spotkam... nie będę Wam słodzić potem na Forum ;p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witajcie :-)
Dzięki za miły wieczór/noc :D
Jesteście zgraną ekipą, otwartą na innych.
Miło było Was poznać :D

Po północy siedziałeś na ławce, ale już podsypiałeś. :)

Dzięki za ognisko :) Rzeczywiście frekwencja dopisała, o ile na poprzednim ognisku udało mi się zapamiętać imiona, tak tym razem było to ponad moje możliwości. Mnie chyba załatwiło picie zimnych napojów, bo dzisiejszy dzień spędziłam w łóżku z bólem gardła.

Ruda89 ja jak coś postanowię to tak jest:p a Tym razem miarka się przebrała;/ Nie piję wódki do swojego wesela. Czyli może i całe życie:D

Kac zabójca mnie prawie zabił :). Zdzisław, nie przejmuj się tą colą. Ty zabrałeś moją, ja zawinąłem od Wielkiego Elektronika. Bilans płynów się wyrównał :). Za to rano dziękowałem WE, że dała mi tą colę. Dzięki temu żyję.....słabo bo słabo, ale żyję...podsumowanie...było fajnie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ilonka, dzięĸiiiii:D
Słyszałam, że jeden z kubeczków został zmiażdżony... Jakby coś, zrobimy zrzutkę na nowe:)

TylkoJa, pRRRZzzemo, mam Waszą latarkę:D
Doprawdy nie wiem jak to się stało, ale możecie ją wykupić;)

A będąc w temacie, czy ktoś przygarnął mój bezcenny nóż? Zostawił się na ławce... :)

Dwie Agnieszki się już wypowiedziały w kwestii podsumowań i podziękowań, więc jeszcze pora na mnie, ażeby trójca była kompletna ;) (na swoje usprawiedliwienie dodam, że dopiero widzę się z kompem i netem po dzisiejszym wyjeździe na Kaszuby).

Właściwie to pierwsza i trzecia, zależy jak liczyć, ja zawsze byłam ta druga :P, z Moich Sióstr w Imieniu napisały to wszystko co i ja bym mogła, więc idę na łatwiznę i podpisuję się rękami i nogami !!! :)

A serio, to była bardzo sympatyczna impreza i wielkie dzięki dla Organizatorów i Uczestników !!! :)

PS. A jakby ktoś potrzebował jednak terapii dla świnki morskiej to ja jestem skłonna ją sterapeutyzować ;) !!!

> Prędko o alkoholu nie pomyślę;d

dobła, dobła a świstak siedzi i zawija w sreberka ;]

Jolu dziękuję ale nie trzeba. Jednak milusio by było gdyby się znalazły.
W końcu były nierozerwalnym gadżetem ostatnich spotkań :)

Ja się na szczęście ulotniłam tuż przed aktywacją programu 'pijana Paula' więc ogólnie...
..miło było ;)
Cieszę się, że wreszcie mogłam przybyć i takie tam, bla bla bla ;]

Chłopie z Mazur tydzień temu też mówiłam, że więcej dzień przed pracą nie piję i zawsze kończy się tak samo ;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chłop ...Ty to powinieneś mieć ksywę pojawiam się i znikam :-)
Teraz wiem kto mi się żalił ,że pół godziny nas szukał.
Faktycznie było to mocno przed północą .

Ilonko w razie czego ,to ja kubeczki odkupię :-(

Jeszcze jedno istotne zagadnienie :ZDJĘCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szczerze to nie... Film mi się urwał:D Pamiętam że gdzieś poszedłem i potem nie mogłem znaleźć ogniska;/ I zmarzem:D Ale jednego jestem pewien... Prędko o alkoholu nie pomyślę;d

Na pewno był to jeszcze 24 sierpnia, zresztą założyliśmy się o to, nie pamiętasz ? :D

Ktoś mi może powiedzieć o której mniej więcej odpłynąłem do krainy wiecznych marzeń?;/

>Kurcze- wiem która się zalogowała
Mam typ Zaspa .
Turkuć podjadek?

Jolu nie, ja tak szybko i pochopnie nie działam :) 'Siostry' Agnieszki miały łatwiej, bo obie logowały się już wcześniej. Ale kiedyś w końcu dopełnię formalności, obiecuję. No i muszę uważać, bo jeszcze ten turkuć podjadek się przyjmie i już zostanę na forum jako... 'robal'

Pozdrowienia dla Wszystkich!

I jeszcze z serii poszukiwany-poszukiwana

Kubeczki do mycia zębów, ktoś widział ? ? ?

Tylkoja gdzieś ją widziałam ale gdzie nie pamiętam :D

Platynowa, gdybyś poszukiwała swojego nożyka to się nie martw - żyje i miewa się świetnie :)

Myszka to samo tyczy się Twojej latarki :)

P.S. Kleptomanką nie jestem ;]

Wszystkim również bardzo dziękuję, zabawa była świetna, miło było poznać tylu nowych ludzi, nawet pewnego pana na A ;)

dzieki za miłe spotkanie, do nastepnego miłego
mam nadzieje że powstanie nowy wątek

Ja też bardzo dziękuję wszystkim za miły wieczór. Kasi ogromnie dziękuję za odwiezienie do domu :* Miło było spotkać tych których już znałam oraz poznać kolejnych forumowiczów (i nie tylko).
Sadyl to teraz do roboty make-up musisz robić :) a tak poważnie... to szczęście w nieszczęściu bo mogło się skończyć o wiele gorzej, nawet nie chcę sobie tego wyobrażać.

Ja tez wielkie dzięki - choć tym razem przybyłam późno i stosunkowo wcześnie się ulotniłam.
Chłop został odstawiony do Gdyni - więc mam cichą nadzieję, że trafił pod swój adres ;)
Sadylku - co Ty opowiadasz - rany kute po ognisku posiadasz???

Inne tematy z forum

Kochanka (207 odpowiedzi)

dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że...

Zdrady wkoło (7 odpowiedzi)

Moja sytuacja jest trudna, narzeczony mnie zdradził na początku roku i nadal sie z tego nie...

rumia (23 odpowiedzi)

Jest tu ktoś z Rumi :) poznam miłego mężczyznę o wesołym zadziornym usposobieniu (wiek 27 -40 )...