Ognisko

Termin: 24 sierpień godzina najprawdopodobniej 18.00
Zasady takie jak na poprzednich ogniskach. Miejsce to samo co poprzednim razem.
Zrzutkę na drewno i jego transport (jak mniemam) zorganizuje Sadyl w odpowiednim czasie.
Ja tradycyjnie załatwię niezbędne pozwolenia.
Jak zwykle impreza ma charakter otwarty więc wszystkich chętnych serdecznie zapraszam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ognisko

A mi po usunięciu spacji przed przeklej i po file wyświetla się taki oto cudo:

"Elektronika, zasilacze i złącza

Elektryka, automatyka i kable

Artykuły mechaniczne i narzędzia
Dolna cz. obudowy wentylowana LDG-A-46"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ten drugi link działa - trzeba tylko usunąć OBIE spacje

Mam tak samo ,niestety

Nie wiem czy robię coś źle ale po wejściu na podane przez Ciebie serwery wyświetlają mi się jakieś dziwolągi.

A więc nadejszła chwila na zdjęcia z grilla :P
Zdjęcia wrzuciłem na dwa serwery , zawsze jeden może nie działać , hasło standardowo na mail . Jeśli ktoś posiada bazę adresów to poproszę , tych których już mam , dostaną hasełko a pozostali podawać przez PW lub inną drogą .

Serdeczne podziękowania dla Mata za pomoc w obsłudze fotopstryka ;)

http:// http://www.sendspace.pl /b3e009cda59f0209f3e19ed

http:// przeklej.org/file /W19pGa/Ognisko.24.08.rar

(Usuńcie spację po file)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

> "na pewno" się stęskniłam

Nie mogłem wobec tego wyznania przejść obojętnie :*

Sadyl może Tobie trzeba przylbice od razu gdzieś załatwić? :-P

Ja mam jedną .............tylko czy w herbie Sadyl ,nie trzeba by wpisu

"zakuty łeb"?

Lepiej niech chodzi z kaskiem ochronnym z odchylaną osłonką ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

biedactwo :( a kto Ci rany opatruje?

@Sadyl
Wiedziałam ;p
To tylko taka mała próba prowokacji byś w końcu tu zawitał bo już wiem, że nie "chyba" ale "na pewno" się stęskniłam.
@M_tucha- genialny pomysł :D

Sadyl może Tobie trzeba przylbice od razu gdzieś załatwić? :-P

Znam takie, którym to niestraszne :D

A poważnie (?): limit ocznego farta mam już chyba wyczerpany. Czas zacząć nosić okulary. Najlepiej ze szkła o klasie min. P4 :D

Strach się bać przebywać w zasięgu Twoich ramion :p

się ma.. goić
Ale jakoś jej niespieszno :/ Ale opuchlizna już złazi.

Nota bene - dzisiaj o mały włos, w prawie identyczny sposób nie załatwiłem sobie drugiego oka. tzn.. nie od sztućców ogniskowych ino od wieszaka zrobionego z drutu. Tym razem drut uległ i wziął się wygł, nie czyniąc większych szkód na moim wizerunku :D

A jak rana Twa kłuta się ma?

> ale za Sadylem to już chyba się stęskniłam.

@letni_a: ażem sie zapłonił :)

Ad meritum: żyję, póki co.
Ino czasu na foruma nie staje. No.. może ciutka dzisiaj :)

Anty- jeżeli na kimś mi zależy to będę z taką osobą rozmawiała tyle ile potrzeba :)
Lubię problem rozkładać na czynniki pierwsze i zawsze drążyć co było przyczyną czegoś złego w związku. Chyba nie jestem większością bo zawsze przyczyny szukałam najpierw u siebie dopiero później u tej drugiej osoby. Choć trzeba przyznać, że postawa "wina leży zawsze po drugiej stronie" jest znacznie wygodniejsza. Czasem warto również powiedzieć "przepraszam"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A wiecie ze... dzis bylam tam gdzie bylo nasze ognisko i chyba ktos zgapil nasz pomysl bo pieknie sie palilo i bylo ok 10-15 osob....

Różnicom "międzypłciowym" nie zaprzeczam, a jedynie temu że przekładają się one w ten sposób na komunikację, że staje się ona niemożliwa. I uważam że szkodliwe dla wszystkich jest gdy ktoś w ten sposób (powołując się na płeć) ucina rozmowę. Jednocześnie stwarzając wrażenie że wynika to z braku możliwości intelektualnych drugiej strony.

Świat byłby dużo lepszy gdyby ludzie ze sobą rozmawiali - szczerze i dużo. A zasłanianie się płcią wstrzymuje się rozwój osobisty i wzajemne zrozumienie po obu stronach. Bo niestety większość osób nie myśli tak jak Ty, Nika - większość wcale nie myśli, uznając że nie musi, bo wina leży zawsze po drugiej stronie.

Jestem przekonana o różnicach międzypłciowych :) podział na introwertyków i ekstrawertyków to jedno, wśród nich można jednak odnaleźć różnice w reakcjach ze względu właśnie na płeć.

Zaakceptować siebie i innych, to jest sukces :)
Ja uwielbiam w mężczyznach "wieczne dzieci" ekscytowanie się nowinkami, rywalizację, szczerość do bólu i to poczucie humoru, które niektórzy uważają za przegięcie.

Nie wypieram się tego, że my kobiety mamy swoje humory, nie wiemy jak wytłumaczyć o co nam chodzi "bo lepiej nie tłumaczyć" bo się wyda, że same nie wiemy :) albo też te nasze sztuczki, których się początkowo wypieramy ale po przeanalizowaniu rozmowy już nie jesteśmy taki pewne czy ich nie używaliśmy.

Obiektywizm tego się uczę. Cieszę sie, że pracuję z mężczyzną bo oboje dostrzegamy u siebie odmienne zachowania... on uważa, że moje reakcje są złe bądź niepotrzebne, ja uważam, że jego. Po jakimś czasie oczywiście dostrzegam, że w tym co mówił miał rację i on podobnie widzi, na to co wcześniej nie zwracał uwagi a ja mówiłam to od początku. Na szczęście jesteśmy na tyle uczciwi, żeby przyznać rację drugiej osobie, a nie twardo stać na swoim bo błąd to skaza nie do odratowania.

Zwracamy uwagę na zupełnie inne rzeczy, Jurekdz zgadzam sie z Tobą, że jesteśmy tak skonstruowani, żeby sie uzupełniać. Jedyne w co nie wierzę to w feminizm i inne cuda :) Aby pokochać kogoś musimy pokochać siebie. :) a akceptacja to poczatek do sukcesu, bo nie oszukujmy się "ja go zmienię" bo ten cud się nie dokona.

Lubię ten tekst : Mężczyzna uważa, że po ślubie kobieta się nie zmieni, a kobieta uważa, że po ślubie mężczyzna się zmieni" Jeżeli ktoś tak uważa, to musze Was zranić... tak się nie stanie. Zaakceptujecie swoich partnerów, a macie większe szanse na szczęście :D

Jolka trafiła ...Letnia nie martw się przeżyje jeszcze trochę :D Praca ,Praca,praca i sporo obowiazków po :D i na kajaki jeszcze sie niebawem wybieram i działka ,przeprowadzka... za dużo wolnego miałem :D a mało czasu na ogarniecie :D Ognisko spoko chodz troche ziewałęm ze zmęczenia :D kaca nie miałem :D Skargi na priv :P :D

Inne tematy z forum

Kochanka (207 odpowiedzi)

dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że...

Wynajmować czy na kredyt brać... Jak żyć? (183 odpowiedzi)

Co lepsze, a może co gorsze..?! Bawić się w wynajem, spłacać czyjś kredyt czy już lepiej zacząć...

Para szuka pary (16 odpowiedzi)

Hej, chcielibyśmy się spotkać z fajną parą na drinka- inteligentni i zadbani - ona 34 on 42....