Bardzo jej ocenę w moich oczach zaniżył piątkowy kurs, kiedy to wsiadłem do taksówki - czarnego, dobrej klasy samochodu którą prowadził młody pan. W trakcie jazdy skrecił w bok w kierunku głównej ulicy zamiast jechać prosto, najkrótszą trasą. Na uwagę żeby pojechać sugerowaną przeze mnie trasą, bo na głównej jest korek a trasa którą jechaliśmy, też główna dla tej dzielnicy, jest zawsze bez korków, nie zareagował. Mimo mojej sugestii zawrócenia, powiedział tylko, że jako rekompensatę restartuje licznik i jedziemy dalej, bo według niego wszędzie są korki. Wpakowalismy sie oczywiście w ogomny korek. Na uwagi co do trasy zaczął odpowiadać w impertynecki sposób. Wysiadłem przed dotarciem do celu zapłaciwszy za przejechany odcinek około 35% więcej, niż gdybyśmy pojechali trasą sugerowaną przeze mnie. Odnoszę wrażenie, że pan kierowca specjalnie wjechał w korek, żeby więcej pieniędzy wyciagnąć za kurs. Ogólnie z usług Dajan TAXI zawsze byłem zadowolony, ale to zachowanie kierowcy w trakcie wczorajszego kursu było naganne, więc doradzam uwagę, którędy kierowcy Was wożą.