Tomasz - opinia (1) Polecam, bardzo profesjonalne i rzetelne podejście do pacjenta. Bez... Tomasz Agnieszka - opinia (1) Przyszłam do Magdaleny Sroki z nawracającym zapaleniem pęcherza od czasu... Agnieszka Cudowne miejsce!! (2) Od dłuższego czasu walczyłam z problemami kręgosłupa. Już po pierwszej... Klaudia
Grażyna - opinia (2) Bardzo polecam panią Magdę i jej igły! Męczyły mnie straszne migreny i... Grażyna niewierny Tomasz uwierzyl... (2) Zasadniczo wierze w mlotek i przecinak, przed paroma laty zmuszony sytuacja... Galinski Miroslaw Tym razem bez antybiotyku (1) Częste przeziębienia i zapalenia oskrzeli kilka razy w roku zmuszały mnie do... Ewa Stawia na nogi (1) Miła atmosfera i pełna profeska: masaż pierwsza klasa, japońska sauna... Wniebowzięta :-) Dominika - opinia (1) Przesympatyczna atmosfera. Pani masażystka bardzo profesjonalna i uprzejma. Z... Dominika Świetne miejsce! (1) Doskonałe miejsce na relaks - pierwszy raz spotkałam się z czymś takim jak... Agata Zadowolony klient (1) Bardzo miłe i przytulne miejsce. Profesjonalna obsługa i przyjemna atmosfera,... Ksenia BED ROCK SPA (1) Bed rock spa jest wspaniałym pomysłem na relaks. Gorące kamienie, na których... Inga gorąco polecam! (1) Trafiłam tu z polecenia koleżanki. Masaż był rewelacyjny! Pani Iwona jest... Gosia Przychodzę tu wspólnie z mężem (1) Uwielbiam Ogród Zdrowia. Przychodzę tu z mężem, najpierw mamy podwójną sesję... Maria Pozytywne zaskoczenie (1) Trafiłem do Pani Magdy przypadkiem. Jestem zaskoczony i zadowolony. Pani... Leszek Serdecznie poleceam slano masażu - Ogród Zdrowia! (1) Z usług salonu Ogród Zdrowia skorzystałam już dwa razy. Za pierwszym razem... Pomidorta Pozytywnie zaskoczony ... polecam! (1) Kilka słów ... do Ogrodu Zdrowia trafiłem z przewlekłą kontuzją łokcia ... o... M.Bushman Fantastyczne miejsce (1) Idealne miejsce na odpoczynek, relaks. Przede wszystkim bardzo czysto i... Szymon Akupunktura (1) Serdecznie polecam salon masażu i akupunktury "Ogrody zdrowia"!! Obie panie... Angelika serdecznie polecam (1) Korzystałam z usług Pani Iwony jeszcze przed otwarciem salonu i szczerze... Natalia pełen relaks (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w salonie masażu. Obsługa przemiła, bardzo... boreśka