Sylwia - ocena (1) Tą firmę pamiętam pod tym adresem jeszcze za dziecka :-) Dziękuję za przemiłą... Sylwia Ela - opinia (1) Miejsce znane od lat. Serdecznie polecam! Ela Jan K. - opinia (1) Jestem zbulwersowany zachowaniem Pana Ogrodowicza. Naprawa miała być blacha... Jan K.
Inny świat, piękny świat (1) Tradycja zobowiązuje......jestem klientem Panów Ogrodowicz od około... Paweł M. Od lat najwyższy poziom i pełen profesjonalizm (1) Prawdziwy zakład z tradycjami, z rzemiosłem na najwyższym poziomie, a przy... Marek Pozytywnie (1) Polecam super kontakt ze sprzedawcą fachowa wiedza na temat produktów które... Paweł Przedwojenna Polska dzisiaj....... (2) Wizyta u Ogrodowiczów to podróż w czasie do epoki w której bycie sprzedawcą... KB Magda - opinia (2) Polecam! Naprawy zegarków szybkie i bezproblemowe. Sympatyczna atmosfera. Magda SUPER fachowcy!! (1) Jestem bardzo bardzo bardzo zadowolony z ich usług! Ich zakład poleciła mi... Zybrzyn antonow2 - opinia (1) Właściciele to na pewno fachowcy pierwsza klasa oraz przede wszystkim ludzie... antonow2 Ogrodowicz i syn (1) jestem klientem zakladu od szesciu lat. Kupilismy w nim 4 zegarki. Z... AnBogdan Gorąco polecam (1) Wymieniałem pasek, byłem w sobotę po godz. 14, mimo to zostałem ciepło... AdaM Nieprofesjonalna obsługa klienta (2) Odradzam korzystanie z usług ze względu na nieprofesjonalną obsługę klienta.... Była klientka korzystam od lat ! (1) korzystam od lat ! xas Zdecydowany profesjonalizm (1) Jakość kontaktu z Panami Ogrodowiczami jest fantastyczna. Poważnie podchodzą... Karol D. Polecam z własnego doświadczenia (1) Serdecznie polecam zakupy u Państwa Ogrodowicz, mają na prawdę duży wybór... Przemysław