Ilona - ocena (1) Pracownik przyszedł do pracy tydzień temu o godz. 19.30, tłumacząc że ma... Ilona Michalina - ocena (1) Bardzo duży wybór drzewek jak i krzewów, Michalina Emília Piękna - ocena (1) Najpiękniejsza rzecz, jaką kiedykolwiek widziałam w tej kategorii. Absolutny... Emília Piękna
BeeMKa - ocena (1) "Pan Piotr, to co robi, robi z pasją. Część tej pasji zostawił w moim... BeeMKa Katarzyna Ro - ocena (1) Doskonała firma. Prace, które szacowałam, że będą trwały kilka dni, bo ogród... Katarzyna Ro Aldona - ocena (1) Serdecznie Polecam! Przyjechałam w momencie zamykania serwisu, rolety... Aldona OWO - ocena (1) Bardzo nie polecamy, strata czasu i pieniędzy. Wynajęliśmy tę firmę do... OWO Krysia - ocena (1) Pani która prowadzi firmę nie ma pojęcia o pracy w ogrodzie, wiele obiecuje... Krysia Klientka - ocena (1) Super. Mili ludzie, dobre ceny, super kwiaty Klientka Monika - ocena (1) Niestety nie polecam usług tej firmy. Prace zostały wykonane nieprawidłowo... Monika Magda - ocena (1) Manufaktura Zieleni Sebastian Sobolewski to pełen profesjonalizm! Pan... Magda Marzena - ocena (1) RAJ dla ogrodników!!! polecam!!! Będę odwiedzać:-) Marzena Zofia - ocena (1) Bardzo udana współpraca przy tworzeniu ogrodu. Szczerze polecam tę firmę. Zofia Artur Damaszk - ocena (2) Przystępne ceny, szybka i sprawna realizacja Artur Damaszk Ula - ocena (1) Super, rośliny bardzo dobrej jakości. Ula Sylwia - ocena (1) Duży wybór drzew owocowych, krzewów i bardzo ciekawy roślin. Obsługa doradza... Sylwia Małgorzata Kos - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług wykonywanych przez firmę pejzaż. Małgorzata Kos Bożena K. - ocena (1) Dzień dobry , stylowe ogrody pani Sylwia zaprojektowała nam indywidualny... Bożena K. Monika - ocena (1) Firma Arbolatorium - Adam Kiedrowski to solidny wykonawca, bardzo... Monika As - ocena (1) Duży asortyment dla tradycyjnych klientów i też tych którzy poszukują... As