Magda - ocena (1) Manufaktura Zieleni Sebastian Sobolewski to pełen profesjonalizm! Pan... Magda Marzena - ocena (1) RAJ dla ogrodników!!! polecam!!! Będę odwiedzać:-) Marzena Zofia - ocena (1) Bardzo udana współpraca przy tworzeniu ogrodu. Szczerze polecam tę firmę. Zofia
Artur Damaszk - ocena (2) Przystępne ceny, szybka i sprawna realizacja Artur Damaszk Ula - ocena (1) Super, rośliny bardzo dobrej jakości. Ula Sylwia - ocena (1) Duży wybór drzew owocowych, krzewów i bardzo ciekawy roślin. Obsługa doradza... Sylwia Małgorzata Kos - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług wykonywanych przez firmę pejzaż. Małgorzata Kos Bożena K. - ocena (1) Dzień dobry , stylowe ogrody pani Sylwia zaprojektowała nam indywidualny... Bożena K. Monika - ocena (1) Firma Arbolatorium - Adam Kiedrowski to solidny wykonawca, bardzo... Monika As - ocena (1) Duży asortyment dla tradycyjnych klientów i też tych którzy poszukują... As Danuta - ocena (2) byłam pod wrażeniem: solidna brygada, rzetelnie i cierpliwie przycinająca... Danuta Waldek G. - ocena (2) Sądziłem, że będzie kłopot, bo gdy zlecenie małe, to "fachowcy" są niechętni.... Waldek G. Kamienna Góra - ocena (2) Zaczepiłam pracowników firmy podczas ich prac. Panowie byli bardzo mili, a... Kamienna Góra Anna Turostowska - ocena (1) Jestem z mężem bardzo zadowolona z pracy tej firmy. Na wstępne oględziny oraz... Anna Turostowska Amerykańsko Polskie Stowarzyszenie Oświatowe W Gdyni - ocena (2) Wszystkie czynności w postaci pielęgnacji i wycinki drzew na terenie... Amerykańsko Polskie Stowarzyszen Marek - ocena (1) Piękne i zadbane kwiaty i rośliny! Mają wszystko co potrzebne w ogrodzie!... Marek Zdzisław Konstański - ocena (2) Firma Podmokły wykonała przycięcie drzew aby nie zachodziły na elewację domu.... Zdzisław Konstański A.M. - ocena (1) Zamówiłam usługi Pana Adama do wycięcia drzew i chaszczorów robota nie była... A.M. Paulina - ocena (1) Polecam, jeśli chcecie kupić świeże, pachnące i najpiękniejsze choinki oraz... Paulina Jolanta - ocena (1) Zarówno drzewa jak i krzewy doskonałej jakości, Kilkumetrowe egzemplarze... Jolanta