Ohyda !!!
Właśnie wróciłem z żoną z tego obrzydliwego i drogiego miejsca. Mieliśmy ochotę będąc przejazdem na dobrą pizzę. To co przeżyliśmy to koszmar. Obsługa ? Jaka obsługa. Dwaj panowie nie mówią ani dzień ani proszę, dziękuję. Nawet nie odpowiadają na podziękowania. Pizza podawana przez bar .... Herbata podana w kubku bez przykrycia, cytryna stara, pizza od spodu cala w sadzy i bez smaku ! Na wejściu pan z obsługi poinformował mnie że przy Calzone "jajko jest tak sobie ścięte), trochę się zdziwiłem tą uwagą no ale może i wyglądałem na idiotę w oczach pana za barem. Co ciekawe jajko wewnątrz pizzy było "ugotowane" na twardo, co jest niezłym podsumowaniem "kucharza". Samo ciasto w drugiej pizzy za cienkie i też całe brudne od spodu, niedopieczone. Pierwsza czynność w domu to drink z czystego mocnego alkoholu - strach przed zatruciem. To jest coś niewyobrażalnego. Ceny ? Dwie pizze, "duża" cola i herbata 59 zł !!! Sweter i kurtka śmierdzą dymem po 30 minutach, które tam spędziliśmy. Jesteśmy zdruzgotani. Jeżeli ktoś uważa że to tendencyjna ocena... jestem skłonny poświęcić swój czas i spotkać się. Nie warto chodzić do tej tzw. pizzerii. Koszmar.