Pizza... (1) bardzo smaczna, lepszej nigdzie nie jadłam. zora Nie polecam (1) Jeśli macie ochotę na pizzę to nie idźcie do Margherity. Jakość bardzo słaba... Sławek Gratulacje dla człowieka od pizzy (1) Gratuluję temu człowiekowi jego niezwykłej zdolności rozwałkowania ciasta aby... Andrzej
Było dobrze jest totalna masakra (3) Niestety od 2 lat pizza w Margharicie to jakaś totalna porażka, kiedyś było... dickmann Włoski smak. (3) Na samym wstępie chciałbym poruszyć kwestie negatywnych opini dotyczących... Jan Katastrofa (2) Zmówione danie surowe! Smak zamówionego devolaya - sól, sól i jeszcze raz... GOŚĆ Bardzo smacznie (1) Wybraliśmy się na obiad do Margherity. Dostaliśmy jedzonko dosyć szybko.... Anti Rewelacja (2) Pizza pyszna warto czekać nawet pol godziny ale z drugiej strony to nie... smakosZ Nie polecam! (1) Skusiła nas pizza z pieca. Masakra.Sos-koncentrat pomidorowy z toną ziół... Wiola słabizna (1) Pierwszy i ostatni raz. Po pierwsze nie można płacić kartą, w dzisiejszych... rem Zamówienie na telefon (1) W pizzerii tej jadłam już kilkukrotnie, zawsze wszystko było ok, dlatego... cala Brak możliwości zapłaty kartą płatniczą! (1) Tak jak w tytule! Mamy 21 wiek i w takim miejscu jak restauracja... Krzych najlepiej (1) Nadal będę powtarzać wszystkim że to najlepsza pizza na pomorzu.. A Pan... klient Dysonans (1) Niewiarygodny dysonans pomiędzy jakością pizzy (jak jest normalnej jakości) a... BKS Do tej pory najlepsza (1) Ilekroć tam byłem, nadal uważam że jest to najlepsza pizza jaką do tej pory... Aka Zdecydowanie nie polecam! (1) Przedwczoraj wybrałam się z chłopakiem do oliwskiej Margherity. Zapoznając... M i D Najlepsza pizza w Trójmieście (1) Najlepsza pizza jaką jadłam. Italiana z włoską szynką jest przepyszna, tak... smokoo Najlepsza pizza w Trójmieście (1) Jestem klientką Margherity od wielu lat, w tym czasie bywało różnie, raz... Nata Opinia (1) Jedzenie bardzo dobre . Jedyny minus to to że nie można płacić kartą. Gość Pyszna niedziela! (1) Wybraliśmy się z rodziną do Oliwy na spacer. Zgłodnieliśmy i postanowiliśmy... Olga