Nie rozumiem tych ocen na dole? (2) Przed chwilą zjadłem kolejną pizzę z Margherity, i postanowiłem że trzeba coś... brixu pizza nie do jedzenia! (1) Gorszą pizze to jadłem chyba tylko w pseudo pizzo-barze ankerze w Gdynii. Jak... Marcin Super (1) Byłam kilkakrotnie w pizzerii w Oliwie przy okazji odwiedzin pięknego parku... Kasia
pizza super (1) lepszej pizzy nie jadłem rewelacja pozdrawiam turysta turysta ! ? ! (1) Nie wiem kto wypisywał inne komentarze, ale . . . Skorzystałem z oferty owej... seba353 tego nie można nazwać pizzą (1) czy ktoś jadł pizzę zrobioną w ciągu 3 min.?Ja tak ale nie pizzę tylko coś co... obca nieświeże owoce morza (1) Byłem tam kiedyś ze znajomymi. Wspominam to dobrze. Ostatnio poszliśmy z... maikel Ohyda !!! (6) Właśnie wróciłem z żoną z tego obrzydliwego i drogiego miejsca. Mieliśmy... Marek G., Gdańsk, Sopot Coraz gorzej (1) Lata temu Margherita była najlepszą pizzerią w Trójmieście. Po jakimś czasie... Kika Ostatni adres w Gdansku... (3) Mrozny wieczör;po bezowocnych poszukiwaniach otwartej rest. w dzielnicy... Jolanta Asbahr Masakra (1) Od lat odwiedzałem to miejsce.Wróciłem z rodziną po jakimś czasie i szok.Pani... Zbigniew pizza (1) Polecam ten lokal przede wszystkim jako pizzerię anie typową restauracje "z... konsument NALEŚNIKI SUROWE W ŚRODKU (2) Wracając z wakacji zajechaliśmy do lokalu aby kupić pizzę.Mi pierwsze co... bea nie polecam! (3) Okropność!!! ceny mega wysokie zapłaciliśmy 60 zł za podrzegawana ....pizze... Klient Polecam ;) (1) Witam ... od dość dawna jestem stałą klientką i uwazam że w 3miescie nie ma... Ania Badz... OKROPNOSC (1) Jestesmy mieszkancami Gdanska w drodze do domku postanowilismy zjesc cos na... ela gorąco polecam (3) ŚWIEŻE I DOBRE JEDZENIE regularnie korzystająca Zawsze super jedzenie (3) Zawsze super dobre jedzenie. Pozdrawiam załoge stały klient ODRADZAM!!!!! (1) Byłam wraz z mężem w owej pizzerii na samym wejsciu stało kilku Panów którzy... Adam i Renia Najlepsza pizza, focaccio i pieczywko! (2) Nigdzie indziej w trójmieście nie ma tak dobrej pizzy, na typowym, cienkim... cumberdale