Inna pizzeria. (2) Chyba inną pizzerie znacie. 1 Ser - nie zmienia się od lat i jest to... WMG jestem na nie!!!! (1) niestety jest to najgorsze miejsce jakie znam w gdansku i nie tylko. obsługa... kazimierz z oliwy Skandaliczne (2) Nie za bardzo rozumiem innych recenzji. Byłem dzisiaj w Marghericie - bywałem... ocypo33
Polecam (1) Miejsce fantastyczne. Jedzenie pyszne. Czytając niektóre posty aż oczom nie... Angela zdecydowanie jestem na tak! (1) nie wiem dlaczego tutaj tak duzo osob narzeka - pizza brudna od spodu?... glan Jedzenie bardzo smaczne (1) Byłyśmy większą grupą koleżanek ,jadłyśmy pizze,sałatki pyszną zupe... Beata Jest dobrze. (1) Pani za barem bardzo miła , i uprzejma. Pizza z prawdziwego pieca chrupiąca i... Marek pizza rewelacja ahhh (1) polecam pstraga w ziolach najlepsza ryba jaka jadlam mniamm a co do pizzy to... ania Arek - opinia (1) Jako stały klient przyglądający się komentarzom tu zamieszczonym muszę... Arek fatalna obsługa (1) Dzisiaj wraz z przyjaciółką i dziećmi wybrałam się do pizzerii Margherita.... gosia nie smakowała mi pizza (1) Może się nie znam, ale zamówiłem dzisiaj pizzę z ananasem i szynką - nie... tatko Polecam, ale ... (1) Pizza znakomita. Bez dwóch zdań. Zupełnie inna od tych "masowych", robionych... Jacek czuje sie oszukana (1) Jedzenie faktycznie smaczne. Niestety dostalismy cole, ktora byla... Oszukany Klient