Polecam (1) Jak zawsze wszystko bardzo dobre Jesteśmy z mężem stałymi klientami i... Agnieszka porażka (1) Byłam tam wczoraj, zupa borowikowa, którą zamówiłam była tak słona, że nie... eve niepolecam (1) tragedia, najgorsza pizza jaką jadłem !!!!! już te mrożone są o niebo lepsze,... drmar
POLECAM! (1) Witam . Jadam często w pizzeri. Dużo dań mam już za sobą. Ale ostatnio ukazły... Grzesiek Co się stało z Margherittą..? (1) To co ostatnio wyprawia się w tej pizzerii, to szkolny przykład na kurs pt.... Krzysztof MICHAŁ - opinia (2) Odwiedziłem to miejsce dzisiaj z żona i jestem bardzo zawiedziony.Zamówiliśmy... MICHAŁ porażka (1) Nie polecam, najgorsza pizza jaką jadłam. Klient Cas - opinia (1) Pizza bardzo dobra, niemal idealna. Niestety, obsługa niezbyt miła, pani... Cas Pierwszy i ostatni raz (1) Byłam w tej pizzerii pierwszy raz i na pewno ostatni. Obsługa nie miła, nie... Klient Pizza nie do podrobienia (1) Mam nadzieję, że nigdy nie zejdą z poziomem pizzy, bo uznam, że CAŁY świat... interfere odradzam jedzenia lazani (1) Jestem bywalcem pizzeri Margheirta. W dniu dzisiejszym ok. 14.40 zamówiłem w... Zdzisław Zawiodłem się (1) byłem tam jakiś czas temu i muszę powiedzieć, że się zawiodłem. Coca cola... Pizzerfan najlepsza (1) pizze znakomite,lokal ma swój klimat Michal Poszłam pierwszy i ostatni raz! (2) Poszłam skuszona faktem, że pizza jest wypiekana w starym chlebowym piecu.... Zniesmaczona Jest dobra. (1) Zamówiłem pizzę na wynos,miła szybka obsługa,ze względu że podjeechałem z... Marek NAJLEPSZA PIZZA W GDAŃSKU JAK NIE W CAŁYM TRÓJMIEŚCIE (4) Widać jest tu dużo komentarzy bananowców/nowobogackich. To jest pizzeria a... San NAJLEPSZA!!! (1) Wiedząc, że opinie w internecie najczęściej wypisują osoby mające negatywne... S. Czy to w ogóle jest możliwe? (1) Od dzieciństwa bywałam regularnie, ponieważ rodzice moi byli fanami... Joanna arek05 - opinia (1) Wybrałem się z żoną do pizzerii z przekonaniem że skoro posiada piec to pizza... arek05 żart... (1) przykro mi, ale nie jest to włoska pizza... pizza dość oryginalna, ale mi... jan