Pizza nie do podrobienia
Mam nadzieję, że nigdy nie zejdą z poziomem pizzy, bo uznam, że CAŁY świat schodzi na psy, a nie tylko jego wybrane fragmenty. Właściwie to główny powód dla którego od czasów gdy byłem piękny i młody (czyli naprawdę bardzo dawnych) jeżdzę tam na pizze. Nie wiem dokładnie z czego wynika to że jest lepsza niż gdzie indziej (a z niejednego pieca pizzę jadłem). Głównie chodzi o jakość ciasta, a dodatki zawsze są świeże i najwyższej jakości. Może specyficzny smak z tego ich pieca? To naprawde nie zmieniło się od czasów, kiedy byłem krótko po studiach, i przez wiele następnych lat.
To miejsce, które kojarzy mi się z latem, chodzeniem z dziewczyną po starej Oliwie, koncertami w Katedrze, wspinaczkami z dziećmi na Pachołek. Teraz mieszkam za Gdańskiem,ale i tak czasem tam zaglądam.
Obsługa? Szczerze mówiąc nie zwracam uwagi na takie szczegóły, nie przyjeżdżam się tam dowartościować ;-) generalnie nie pamiętam problemów. Czasem gdy jestem zmęczony wolałbym aby podstawili mi jedzenie pod nos ale trudno. Co do reszty potraw ciężko mi coś powiedzieć. W okresie przedsamochodowym lubiłem ich "wino domu" jako dodatek do pizzy, niestety nie udało sie jeszcze wyprodukować wina bezalkoholowego..
To miejsce, które kojarzy mi się z latem, chodzeniem z dziewczyną po starej Oliwie, koncertami w Katedrze, wspinaczkami z dziećmi na Pachołek. Teraz mieszkam za Gdańskiem,ale i tak czasem tam zaglądam.
Obsługa? Szczerze mówiąc nie zwracam uwagi na takie szczegóły, nie przyjeżdżam się tam dowartościować ;-) generalnie nie pamiętam problemów. Czasem gdy jestem zmęczony wolałbym aby podstawili mi jedzenie pod nos ale trudno. Co do reszty potraw ciężko mi coś powiedzieć. W okresie przedsamochodowym lubiłem ich "wino domu" jako dodatek do pizzy, niestety nie udało sie jeszcze wyprodukować wina bezalkoholowego..