Okapy - macie u siebie?

Witam. Zastanawiamy się nad kupnem okapu. Mieliśmy swojego czasu, ale pracował bardzo głośno. Teraz już takiego nie chcemy. Czy za mniejszą kwotę można kupić coś solidnego i cichego? Jak jest u was? Obywacie się bez okapu czy macie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Okapy - macie u siebie?

Nie płacą mi za reklamę, nie będę podawał marki, ale są. Przy takim jaki mam, to w dostępnej skali siły ciągu 1-9, do 3, w salonie (kuchnia otwarta na salon) można słuchać sprzętu (w tym telewizora). Na 1 to przy wyciągu trzeba się wsłuchać, czy chodzi.
Zwracam uwagę, że wyciąg musi być podłączony do indywidualnego pionu wentylacyjnego. W domu to spoko, w bloku może być problem. Z mojego doświadczenia wynika, że praca okapu w funkcji pochłaniacza zapachów, nie jest satysfakcjonująca.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Armatura łazienkowa - jaką wybrać? (45 odpowiedzi)

Witam, jestem w trakcie remontu i obecnie zastanawiam się jakiej firmy armaturę łazienkową...

Meble kuchenne z salonu czy od stolarza? (136 odpowiedzi)

Witam, Jakieś 4 lata temu urządzałem pierwszą w życiu kuchnię w moim własnym, nowym mieszkaniu....

Gdzie kupić tanio żaluzje, plisy, rolety, firany, zasłony ? (82 odpowiedzi)

Z usług jakiej firmy warto korzystać w Trójmieście ? Chodzi mi o zakup rolet, żaluzji, firanek...