Mariusz - opinia (1) Najlepsza firma w 3 mieście. Piotrek zna się na swojej pracy. Zabezpieczył... Mariusz Wojtek - opinia (2) Bardzo Polecam oklejone, profesjonalne podejście do pracy, szybki czas... Wojtek Wiesiek z golfa - opinia (2) Super fachowiec, wykonanie na najwyższym poziomie, widać że ma wiedzę i... Wiesiek z golfa
Kuba - opinia (2) Gorąco polecam! Profesjonalna obsługa, doractwo oraz jakość wykonania. Kuba Monika - opinia (2) Bardzo dobrze oklejony samochód, kontakt szybki, bardzo rzetelna firma.... Monika Maciej - opinia (2) Polecam w 100%, pomysłowość, wysoka jakość oraz terminowość tak można opisać... Maciej Firma godna polecenia (1) Pragnę podziękować firmie Oklejone, za profesjonalne wykonanie reklamy na... martadecor -dekoracje ślubne Reklama na aucie (1) Sprawnie, szybko i naprawdę dobry efekt. Projekt zrobiony szybko i spójny z... Anna Polecam (1) Polecam oklejone! Maska Carbo super, szybki czas realizacji, Profesjonalnie! Kazuba Polecam! (1) Zdecydowanie polecam usługi Oklejone.com. Bardzo dobre ceny w stosunku do... Mateusz Czyszczenie fasad - oklejenie busa trafic (1) Firma bardzo solidna która wykonała projekt i oklejenie naszego auta. ocena -... Janusz Gnadczyński Super usługi! (1) Jestem bardzo zadowolony z oklejania :) Bardzo dobry detaling, folia też... Adam Bardzo polecam (1) Postanowiłem okleić chromy w swoim aucie i wybór padł na oklejone.com z czego... Kordian Oklejenie chrom (1) Długo zastanawiałem się, jak ożywić auto i wpadłem na pomysł oklejenia chromu... dd Oklejanie na zawołanie. (1) Od pomysłu do ralizacji doszło bardzo szybko i sprawnie. Kontakt non stop,bez... Dogtryna Jakub Koncewicz Dobry Partner w relacjach biznesowych (1) Polecam firmę Oklejone.com. Rzetelność i profesjonalizm oraz terminowość... Admotion Samochód oklejony Mega szybko i profesjonalnie (1) Bardzo miłe i rzeczowe podejście. Akurat nie miałem dużo do oklejania i... Adrian polecam (1) Świetny kontakt, dobra cena i szybki termin realizacji. Dagmara Pasjonaci (1) Szczerze mogę polecić chłopaków, doradzą, pomogą przy wybraniu najlepszej... Artur polecam (1) Jestem bardzo zadowolona! Moj samochod przeszedl calkowita przemiane z... Ola