Mistrzostwo (1) Naprawdę godna polecenia firma. Mistrzostwo począwszy od na szczęście... Zadowolony Polecam (1) W maju tego roku kupiłam w salonie firmy DRUTEX przy Aleji Niepodległości... Klient nie polecam (1) Odwiedziłam ten punkt gdy jesienią 2011 rozeznawałam rynek okien, drzwi... Joanna
Serwis (1) Od 5 dni czekam na serwis rozregulowanych drzwi balkonowych... I z tego co... Wojciech Polecam (1) Fachowa obsługa i dobry kontakt z klientem. Do tego szybka realizacja... zadowolona klientka Polecam (1) Firma godna polecenia. Mimo porównywania cen w innych punktach "drutexowych",... Aleks Brak profesjonalizmu. Podejście do klienta jak w latach 80 - tych (1) Chciałbym zaznaczyć,że opisuję jakość punktu przy al.Niepodległości. Co do... zniesmaczony raczej OK (1) Kupiłem dwa lata temu 22 okna i narazie działaja dobrze. Montarz - jedno okno... gość Co innego mówią - co innego robią. (1) Wstępna wycena. Podaję rozmiary i warunki brzegowe. Z detalami. Określam... markan01 oszusci czy zapominalscy (1) wybrałam okna przyjechali wymierzyli podpisaliśmy umowe wzieli zaliczke i... ewika