a z morza (z platformy) masz zdjęcia ?
jak wracałam promem o 5 rano tak się cudnie niebo na morzu "podnosiło" nie zapomnę tego widoku do końca życia :) do tego mocna muza w słuchawkach wow! aż mnie w ziemie wbija na samą myśl o tym zdarzeniu :)
ja niedawno anatomię przeglądałam bo mnie noga boli, chciałam wiedzieć co mi jest? :D jakoś Cię Inka pozbieramy ;):))))
najwyżej będziesz lepiej z tyłu widziała niż z przodu... ;):D)))
Niech się Ex tak nie zastanawia;)najgorszy to pierwszy raz,potem jakoś pójdzie:D
A mnie kruca gardło boli:(obym się nie rozchorowała na dobre bo do kina się nie doczołgam;).....Graszka,czy to Twoja sprawka?Ty niedawno też cierpiałaś,wysłałaś mi wirusy postem?;)
Pogoda pewnie też swoje zrobiła ale ja wczoraj zafundowałam sobie pyszny koktajl tylko zimny jak diabli,i to mnie chyba załatwiło.No bo zamiast grzecznie w domu siedzieć to zachciało mi się po galerii szwendać i masz,zostałam ukarana;)
Witam wszystkich:-)))
Inko, to nie ode mnie:-)) starałam się wtedy buziaczków w postach nie wysyłać:-))) ale tak jak wspomniałyście, pomogło mi jedzenie lodów o których pisałam wtedy. Jest dużo czasu do soboty, więc myślę że zdążysz się wykurować, tylko musisz dbać o siebie by nie doszło do nadkażenia...aha, unikaj przeciągów!!!