Andrzej - ocena (1) Co ja tu będę gadał, lepiej się nie da. Bardzo polecam Andrzej Polecam Stacja Diagnostyczna ul. Otomińska (2) Bardzo polecam stacje na ulicy otomińskiej, bardzo profesjonalna obsługa... JAKUB Diagnostyka (1) Polecam bardzo serdecznie. Szybko i sprawnie. Ludzkie podejscie, fachowa... Łukasz
polecam (1) Na przeglądy jezdze tylko na tę stację.Polecam!!! Hanna Bardzo miła obsługa (1) Robiłem badanie techniczne pojazdu - obsługa bardzo miła. Przegląd wykonywała... Seba - Volvo stacja na medal PRAWDZIWA STACJA CZUC W NIEJ MAGIE KASZUB (1) OBSŁUGA miła zawcze maja automat z kawa dla klienta PROFESJONALNA... PREZES DPW GDYNIA zniszczyli mi opony po regulacji zbieznosci (1) witam po ich regulacji zbieznosci zdarlo mi opony po 2 tygodniach reklamacji... mirek zdecydowanie polecam (1) Pełen profesjonalizm. Za......ista stacja :D takiej szukałem Płyn do... Michał jak chcesz podstemplować dowód to tylko tam (1) Jeśli ktoś chce podstemplować dowód a nie sprawdzić auto - polecam. Nie... Marek Polecam... (1) Profesjonalne badania techniczne za nie duże pieniądze. ewa POLECAM (1) Polecam tą stację. Na badanie można umówić się wcześniej telefonicznie.... Krzysztof Bardzo pozytywne wrażenia (1) Bardzo dobra organizacja, ludzie bardzo w porządku i profesjonalna obsługa.... Robert Polecam (1) Bardzo sympatyczna i szybka obsługa. Jestem mega zadowolona i polecam gorąco... Edyta :) polecam stacje SKP (1) Obsługa expresowa i profesjonalna, polecam wszystkim samochodziarzom.... Mania SIDI - opinia (1) WSZYSTKO OK!!! POLECAM SIDI